Futsal-Liiga jatkuu Riemun osalta sunnuntaina 13.10. kello 15:00 Valkeakoskella, kun matkataan paikallisen Mad Maxin vieraaksi. Ottelusta on odotettavissa tiukka kahden playoffpaikkoja metsästävän joukkueen kamppailu, jossa kumpaisenkin täytyy pistää parastansa saadakseen täyden pistepotin.

Isäntäjoukkue Mad Max on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelusta mainiot viisi pistettä kahdella voitolla, joista toinen rangaistuspotkukilpailussa. Riemulla taasen on kasassa kolme pistettä, kun plakkarissa on yksi voitto ja kaksi tappiota. Mad Max pyörinee kauden mittaan sarjataulukossa samoilla sijoilla, kuin Riemullakin on tavoitteena, joten ottelusta olisi senkin puoleen erittäin tärkeä napata pisteitä.

Katso alta loput ennakosta, kun Jonne “Bilar” Forsström päätyi Ville “Hiillos” Vanttajan piinapenkkiin haastateltavaksi:

Mad Max – Riemu, 13.10.2019 klo 15:00, Valkeakosken liikuntahalli