Päivän onnistujia: Esa Kuivanto, Aleksi Tarmo ja Tapio Mäkinen. Takana oikealla Samuli Jurvelin.

Asetelma päivän ensimmäiseen otteluun oli yhtä herkullinen kuin ravintola Beldeveren lounas: vastassa oli ennakkoarvion mukaan reipasta salibandyä harrastava Samson Mullets. Onnistuuko Riemun Justus Törmälehto pääsemään vastapuolella pelaavien kaveriensa ihon alle?

Vastustajajoukkueen fanit olivat myös löytäneet Ampparipesän lauteille. Yleisöä oli enemmän kuin Piaton jonossa lounasaikaan.

Ottelun johtoasema vaihteli pelin mittaan ja sääntökirja auttoi Riemua pahimman jännityksen yli. Mullets antoi pelissä Riemulle kaksi rangaistuslaukausta, joista ensimmäisessä erässä onnistui Aleksi Tarmo ja kolmannessa erässä Joonas Nurmela.

Toisen erän alussa Sählypojat laittoi Mulletsin Lozzin tiskikoneeseen ja saavutti kauden ensimmäisen johtoasemansa Tapio Mäkinen laukoessa Riemun 2-1 -johtoasemaan Elias Murajan syötöstä.

Mullets pääsi yllättämään vielä kertaalleen, mutta Tarmo tasoitti tiukan ottelun numeroihin 4-4 seitsemän minuuttia ennen pelin loppua.

Pelien välissä Sählypojat suuntasivat Kortepohjaan Rentukkaan syömään ja pohtimaan ehkä hieman vaisua kauden avausottelua.

Riemun maalilla urakoinut Roni Savolainen otti monesta asiasta kopin.

Myös päivän toisessa koitoksessa vastassa oli kova vastahyökkäysjoukkue. Ottelussa Kuukka Gunnersia vastaan olikin niin kova syke, että se keskeytettiin noin puolen tunnin ajaksi. Maijan sijaan paikalle kutsuttiin lanssi, jolla yksi Riemun taistelijoista kuljetettiin tarkastettavaksi sairaalaan. Tilanteesta selvittiin onneksi säikähdyksellä.

Taistelu oli kokonaisuudessaan jännittävämpi kuin keskiverto novelli. Ensimmäisessä erässä Gunners onnistui maalinteossa kahdesti. Riemusta vain jo mainittu Tapio Mäkinen sai toimitettua pallon vastustajan maalivahdin taakse. Toisessa erässä Aleksi Tarmo viimeisteli päivän kolmannen osumansa ja edellisessä pelissä kaksi syöttöpistettä haalinut Elias Muraja pääsi myös kokeilemaan maalintekoa.

Kolmannessa erässä Riemu selvisi kahdesta alivoimasta ja jälkimmäisen rangaistuksen istunut Esa Kuivanto hyvitti jäähynsä rankaisemalla ylivoimalla vastustajan unoilusta ja tasoittaen tilanteeseen 4-4. Jälleen noin seitsemän minuuttia ennen pelin loppua.

Kokonaisuutena sarjan avausturnaus oli Sählypoikien kannalta hyvä, vaikka pari pistettä jäikin matkan varrelle.

Päivän tehot:

Aleksi Tarmo 3+0
Tapio Mäkinen 2+1
Elias Muraja 1+2
Esa Kuivanto 1+0
Joonas Nurmela 1+0
Hans Mäenalanen 0+1
Justus Törmälehto 0+1