Muikut aloittivat kautensa otteluilla Tipaa ja Mig II vastaan vahvasti kahdella voitolla.

Ensimmäisenä vastassa oli uusi tuttavuus Tipa. Ottelu oli temmoltaan rauhallinen, mutta muikut pyrkivät pitämään vauhtia yllä. Ottelu alkoi heti hyvin, kun parin minuutin jälkeen uusi muikku Susanna “sähly on kivaa” Kuusisto taituroi taululle 0-1 lukemat. Loppu erä menikin maaleitta, vaikka paikkoja muikuilla olisi ollut useampia.

Toisessa erässä muikut jatkoivat pallon pitämistä ja vahvaa viisikkopelaamista. Ensin Noora “rallikuski” Kurkinen viimeisteli kauden avausmaalinsa hienojen harhautusten jälkeen Kuusiston syötöstä ja parin minuutin päästä tehoilija Kuusisto kävi laittamassa pallon toistamiseen tolppien väliin Jade “huhhuh” Fräntilän syötöstä. Tämä jäikin ottelun viimeiseksi maaliksi. Kolmas erä jatkettiin pallon pitämistä, mutta kumpaankaan päähän ei maaleja saatu aikaiseksi.

Maalivahti Ella “nollapeli” Lehtinen merkkautti itselleen 14 torjuntaa ja torjuntaprosentin 100%.

Supermuikku:
Sonja “flunssa” Kenkkilä

Tehomuikut:
Susanna Kuusisto 2+1
Noora Kurkinen 1+0
Jade Fräntilä 0+1

Toisessa ottelussa vastaan asettui viime kaudelta tuttu MIG II. Ottelu oli huomattavasti kova tasoisempi ja vauhdikkaampi kuin ensimmäinen. Ensimmäisenä ottelussa maalihanat aukaisi Siiri “sanoks joku joukkueilta” Sirviö, kun Reetta “muikku debyytti” Rintala syötti maistuvan syötön lapaan. Peli oli tasaista vääntöä ja muikut onnistuivat hyvin purkamaan omasta päästä paineen alta. Myös avauspeli toimi mukavasti. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 1-0 johtoasemassa.

Myös toinen erä oli vähämaalinen ja tasainen. Erän ainoan maalin syötti salibandyuransa ensimmäistä turnausta pelaava Krista “hän on täällä tänään” Fomin ja viimeisteli Susanna Kuusisto.

Kolmas erä alkoi heti MIGin maalilla, kun pallo kimpoili ensin tolppaan ja lopulta maaliin. Tästä muikut sisuuntuivat ja muutaman minuutin sisällä taituroitiin kolme maalia. Ensin kapteeni Sonja Kenkkilä heilutti verkkoa Milla “nilkka on ok” Malisen pohjustuksesta. 30 sekuntia myöhemmin Kuusisto painoi pallon maaliin Fräntilän syötöstä ja lopulta Piia “aina valmiina” Salo viimeisteli ottelun loppulukemat 5-1. Maalivahti Lehtinen jatkoi varmoja otteitaan koko ottelun ajan.

Mainitsemisen arvoinen suoritus oli myös ottelun sykähdyttävimmäksi hetkeksi valittu Susanna “ninja” Kuusiston huikea ninja-pyörähdys lattialla. Tämä tilanne ihmetytti varmasti myös vastustajia.

Supermuikku:
Krista “ekat säbäpelit ikinä” Fomin

Tehomuikut:
Susanna Kuusisto 2+0
Piia Salo 1+0
Siiri Sirviö 1+0
Sonja Kenkkilä 1+0
Jade Fräntilä 0+1
Reetta Rintala 0+1
Krista Fomin 0+1
Milla Malinen 0+1