Liikunnan Riemu jatkaa suositun lasten liikuntakerhon järjestämistä myös kouluvuonna 2019-2020. Kerhoryhmien määrä kasvaa kahdesta neljään ja etsimme nyt 1-2 uutta vastuuohjaajaa mukaan tiimiin.

Vastuuohjaajien tehtävänä on suunnitella kerhon tuntisisällöt ja ohjata tunnit yhdessä Riemun jaostoista tulevien apuohjaajien kanssa. Odotamme hakijoilta kykyä ohjata monipuolista liikuntaa alakouluikäisille. Ohjaustunteja yhdelle ohjaajalle tulee lähtökohtaisesti kaksi per viikko, mutta ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut jostakin muusta ohjaustuntimäärästä. Kahden tunnin ohjaustyöstä ja siihen liittyvästä suunnittelusta maksetaan 40 euron viikottainen palkkio.

Kerho järjestetään maanantaisin klo 16:30-17:30 ja 17:30-18:30 sekä keskiviikkoisin klo 16:00-17:00 ja 17:00-18:00. Maanantain kerhoryhmät toimivat syksyn ajan Kortepohjan koululla ja keväällä Voionmaan koululla. Keskiviikon kerhoryhmät toimivat Jyväskylän kristillisellä koululla. Yksittäisiä kerhokertoja pidetään myös muualla, mm. Laajiksessa.

Kerho käynnistyy viikolla 36 eli ma 2.9. / ke 4.9. ja päättyy viikolla 22 eli ma 25.5. / ke 27.5. Kerho on tauolla koulujen loma-aikoina.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää viimeistään su 18.8. osoitteeseen elisa.pursiainen@gmail.com. Lisätietoja voi kysyä myös numerosta 0400 126 971.

Terveisin,
Elisa Pursiainen
Kerhokoordinaattori

Riemun liikuntakerho on ei-kilpailullinen, matalan kynnyksen liikuntaharrastus lapsille, joilla ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta harrastaa liikuntaa kalliiden kuukausimaksujen urheilumaailmassa. Kerhossa tarjotaan lapsille mahdollisuus harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja (mm. voimistelu, tanssi, palloilulajit, luistelu). Kerholle on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön hanketuki vuosiksi 2018-2020.