Sinä Riemu-henkinen liikunta-alan tuleva tai jo valmis ammattilainen! Haluatko olla kehittämässä Suomen parasta lasten liikuntakerhoa? Se on nyt mahdollista, sillä etsimme osa-aikaista hankekoordinaattoria kiitetylle liikuntakerhollemme.

Liikunnan Riemu käynnisti syksyllä 2018 alakouluikäisille suunnatun liikuntakerhon, joka on liikuttanut tällä kaudella viikoittain 50 lasta. Ensi kaudella tavoitteenamme on liikuttaa Sinun avullasi jo 100 koululaista. Lasten liikuntakerho tarjoaa ei-kilpailullista ja edullista matalan kynnyksen harrastustoimintaa lapsille, joilla ei välttämättä muuten olisi siihen mahdollisuutta kalliiden kuukausimaksujen urheilumaailmassa.

Tehtäviäsi ovat:

 • Hankkeen hallinnolliset tehtävät (talouden hoitaminen, ohjaajien rekrytointi, raportointi)
 • Kerhon lajivalikoiman suunnitteleminen yhdessä ohjaajien kanssa
 • Kerhon markkinointi
 • Viestintä kerholaisten vanhemmille ja muille sidosryhmille
 • Esimiehenä toimiminen kerhon vakio-ohjaajille

Odotamme sinulta:

 • Suoritettuja tai käynnissä olevia liikunta-alan korkeakouluopintoja
 • Hyviä organisointi- ja viestintätaitoja
 • Positiivista Riemu-henkeä

Eduksesi lasketaan:

 • Aiempi kokemus hanke-, kerho- tai tapahtumaprojekteista
 • Aiempi kokemus seuratyöstä
 • Liikunnan Riemu -nimisen seuran tuntemus

Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön täysin poikkeuksellisessa urheiluseurassa, joka tekee työtä lasten edullisen ja monipuolisen liikkumisen puolesta yhdessä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Saat vaikuttaa vahvasti siihen, miltä Riemun lasten liikuntakerho näyttää, ja pääset kehittämään erityisesti organisointi-, viestintä- ja esimiestaitojasi.

Työ alkaa heinäkuussa 2019 ja päättyy kesäkuussa 2020. Kerhon toimintakausi kestää syyskuusta toukokuuhun, jolloin koordinaattorin olisi toivottavaa olla viikoittain ainakin parina päivänä Jyväskylässä. Muuten työtehtävät voi suorittaa etänä.

Työ tehdään tuntityönä ja kokonaistyöaika on 200 tuntia. Työstä maksettava korvaus on 15€/tunti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään sunnuntaina 12.5.2019 Riemun puheenjohtaja Jani Laaksoselle (jani@laaksonen.in). Lisätietoja tehtävästä antaa Janin (040 549 4945) lisäksi nykyinen hankekoordinaattori Henri Pelkonen (040 537 1449).