Panttereiden kevään kilpailukausi avattiin viikko sitten kotiareenalla Illusion cupissa. Vaajakoskelle lähdettiin voittamaan, olihan viime kevään Illusion cupista napattu kultaiset mitalit kaulaan. 

Kisaviikko aloitettiin perinteiseti maanatai-illan pitsalla Vakiopaineessa. Muutenkin valmistautuminen sujui lähes suunnitellusti lukuunottamatta yhden voimistelijan loukkaantumisesta johtunutta viime hetken poisjääntiä. Lauantai-iltainen kisaa edeltävä virittäytyminen sujui suurella osalla joukkueesta viimeistelytreenissä, muutama kohotti tunnelmaa vuosijuhlien merkeissä. 

Lauantaina tehty loppuverkka oli yksi avaimista sunnuntain menestykseen, kommentoi Senni Nieminen onnistunutta valmistautumista.

Kevään rock’n’roll-teemainen ohjelma sai kehuja.

Sunnuntaina päivä alkoi aikaisin ja itse kilpailusuoritus oli edessä jo yhden aikaan päivällä. Kilpailupaikalla nähtiin ennätyssuuri valmennustiimi, kun kahdeksaa kilpailevaa pantteria oli luotsaamassa kolme valmentajaa. 

Suoritukseen lähdettiin loistavalla fiiliksellä. Vauhdikkaasta kilpailuohjelmasta lähdetiin nauttimaan matolle. Suoritus oli kokonaisuudessaan onnistunut ja vapautunut tunnelma välittyi.

Suoritus oli niin onnellisen näköinen. Koko kisapäivän oli hauskaa ja matolla näkyi vapautuneisuus, kommentoi Johanna Virtanen valmennustiimistä.

Kilpailusuorituksen aikana oikeasti nauratti, kun ilmaisu oli niin riemukasta, komppaa kauden valmennuksesta päävastuussa oleva Annika Lampinen.

Mitalien lisäksi sunnuntain hymyilytti aurinko.