Riemu-gaalaa juhlistetaan tänä vuonna 2. huhtikuuta juhlallisissa puitteissa Paviljongissa. Gaalassa nautitaan hyvästä ruoasta, hienoista esityksistä ja mainiosta seurasta sekä palkitaan vuoden aikana ansioituneita ihmisiä. Jokainen jaosto palkitsee yhden henkilön omistaan ja tämän lisäksi jaossa on kuusi erikoispalkintoa. Esiäänestyksen perusteella erikoispalkintojen saajiksi on valikoitunut ehdokkaat kuhunkin kategoriaan. Linkki äänestykseen löytyy ehdokkaiden alapuolelta. Nyt on sinun aikasi vaikuttaa!

 

Vuoden Tulokas

Jonne Forsström, Futsal Miehet
Nuori euralainen oli tärkeässä roolissa Riemun liiganousuun päättyneellä futsalkaudella. Joukkueen kovin pistenikkari latoi runkosarjan 22 ottelussa tehot 15+10 sekä kahdessa liigakarsintaottelussa 3+2! Erityisesti liigakarsintapaikan ratkaissutta maalia Raumaa vastaan sekä liigakarsinnassa pirkkalalaisten selkärangan katkaissutta vasuria tullaan pyörittämään videopalveluissa useasti.

Aleksi Lampi, Koirat
Mies tuli tält pualt jokke Jyväskylään ja nappasi paikan koirien kovasta pakkikalustosta sekä sitäkin kovemmasta Sigge-klubista. Videotuotannon erikoismies tykkää puuhastella mustaturkoosilla sydämellä myös kentän ulkopuolella, josta osoituksena pesti Riemun hallituksessa heti tulokasvuotena. Vahva osoitus, että mustaturkoosisydän voi sykkiä vahvasti myös Liikunnan rakennuksen ulkopuolella.

Lasten Liikuntakerho
Uusimpana ”jaostona” mustaturkooseihin väreihin luotiin OKM:n seuratuen mahdollistanut monilajinen Lasten Liikuntakerho. Kerhon tarkoituksena on tuottaa alakouluikäisille lapsille positiivisia liikuntakokemuksia erilaisin lajikokeiluin ja näin tuottaa sitä kuuluisaa liikunnan riemua. Ensimmäisenä vuonna 50 lasta on liikkunut kymmenissä eri lajeissa sekä aktiviteeteissa. Tulevaisuudessa liikutettavien lasten määrää on tarkoitus vaan kasvattaa entisestään.

Jade Fräntilä
Kauppakorkeakoulun puolelta mustaturkooseihin liittynyt Jade on noussut isoon roolin Muikuissa tällä kaudella. Oivaltavan pelisilmän ja taitavat kädet omaava keskushyökkääjä on kentän ulkopuolella joka paikan höylä, josta pelitovereiden on helppo ottaa mallia.

Ville Paukku
Kun Sählypoikien kurssi kauden edetessä osoitti vääjäämättä kohti putoamista sarjaporrasta alaspäin, löytyi tolppien väliin sankari kypärän kanssa. Sählypoikien kelkan kääntämisen lisäksi, Ville nappasi voiton myös lohkon maalivahtipörssissä pysäyttäen keskimäärin neljä laukausta viidestä.

 

Vuoden Valmentaja

Simo Luukkainen, Koirat
Riemun perustajajäseniin kuuluva valmentaja on luonut Koiriin laadukkaan ja ammattimaisen kulttuurin unohtamatta sitä, mistä Riemussa on pohjimmiltaan kysymys. Pystynyt puristamaan materiaalista huikeaan lentoon nousseen Joukkueen, josta palkintona paikka Suomi-sarjan play-offeissa. Joukkueen pelin kehittymisen lisäksi moni pelaaja otti isoja kehitysaskelia Simon avustuksella. Simon omistautuminen ja tietämyksen taso nostavat hänet Suomi-sarjan parhaimpien valmentajien joukkoon.

Sakari Holopainen, Futsal Miehet
Sakke on toisella kokonaisella kaudellaan miesten futsaljoukkueen peräsimessä nostanut Riemu pelin aivan uudelle tasolle. Haastaa pelaajiaan ajattelemaan itse kentällä, joka on näkynyt vahvoina suorituksina kauden mittaan. Parhaimmillaan joukkue on pelannut ex-valmentaja Jokisen mukaan ”parasta Riemu-futsalia koskaan”. Analyyttinen ja sitoutunut valmentaja on laittanut kaiken likoon tällä kaudella, mistä kiitoksena on Riemun paluu liigakentille.

Matti Koskimaa, Sählypojat
Hieman sekaisin olleen sählypoikalauman pelastukseksi vetovastuun tällä kaudella otti Matti Koskimaa. Matti laittoi joukkueen pelikirjan kuntoon, sekä luotti pelaajien omiin kykyihin ratkaista pelit. Alkukaudesta uusi pelikirja ei näkynyt vielä tulostaululla, mutta loppukautta kohden luotto omaan tekemiseen näkyi ja tuloksena oli säilyminen salibandyn 4. divisioonassa.

Joel Wenning & Joni Kela, Muikut
Muikkujen peilillisen vastuun tällä kaudella otti kaksikko Joel Wenning & Joni Kela. Valmentajien halu kehittää muikkujen peliä sekä aito kiinnostus pelaajista on luonut innostuneen hengen joukkueen sisälle. Kaksikon kyky täydentää toisiaan on onnistunut saamaan pelaajat välillä ylittämään itsensä sekä antamaan kentällä kaikkensa joukkueen puolesta.

Ville Vanttaja, Futsal Miehet
Päävalmentajien ympärillä toimii usein valmennustiimi, jonka ansiosta kokonaisuus toimii. Näin myös miesten futsaljoukkueessa, jonka fysiikkavalmennuksesta Ville on ollut vastuussa muutaman vuoden ajan. Tälle kaudelle ”tieteilijä” Vanttaja onnistui luomaan joukkueelle toimintaympäristön, jonka avlla pelaajat pystyivät säilyttämään fyysisen suorituskyvyn korkealla tasolla läpi kauden. Erityisesti suorituskyvyn ylläpidossa näkyi kaudella loukkaantumisten vähyys.

 

Vuoden Fani

Otto Raja-aho
Oton preesens huomataan kyllä katsomossa! Mies osaa laittaa meiningin pystyyn katsomossa vaikka yksin ja ääntä kyllä tarvittaessa lähtee. Mies on menossa mukana suurella innolla antaen itsestään katsomossa kaikkensa joukkueiden menestymisen eteen. Ottaa myös rummut haltuunsa, kun peli sitä vaatii ja kun muut eivät uskalla.

Iidis (Iiris Kolunsarka & Ida Tuina)
Ovat tuoneet katsomoon tällä kaudella aivan uutta elämää. Uudet chantit, futsal-bingo ja kannatusasut ovat nostaneet katsomokulttuuria uudelle tasolle. Ovat saaneet kiitoksia pelien jälkeen vanhemmilta opiskelijoilta. Käyneet katsomassa sekä futsalia, mamboja, lätkää ja manaatteja. Äänekkäitä ja pyrkivät luomaan esimerkkiä nuoremmille, millaista fanikulttuuri oli aiemmin ja antaneet näyttöjä sen kehittämiseksi.

Aapo Liukko
Aapon teko kauden aikana osoittaa riemuperhettä parhaimmillaan; Ajoi vapaapäivänään muikkujen kanssa Ylöjärvelle saakka, ihan vain sen takia että halusi tulla mukaan katsomaan pelejä eikä muikuilla olisi muuten ollut tarpeeksi kyytejä turnaukseen.

Juho Lavonen
On tullut vahvasti sisään Riemuperheeseen ja katsomoihin jaostosta riippumatta. Jaksaa kannattaa ja pitää ääntä tuoden eloa omalla panoksellaan riemukkaaseen kannattajakulttuuriin.

 

Vuoden Teko

Futsalin liiganousu
Viime kauden putoamisen jälkeen Futsal-miehet kokosivat joukkonsa ja nousivat tuhkasta kuin Feeniks-lintu konsanaan. Kausi kulki voitokkaasti ja huipentui liiganousuun, jossa ratkaisevassa ottelussa PJK tyrmättiin tennislukemin 6-1!

Koirien yleisöennätys derbyssä
Marraskuun derbyssä paukutettiin yleisöennätyksiä uusiksi, kun LähiTapiola Areenan lehtereillä spektaakkelia oli todistamassa lähes 1700 katsojaa. Kyseessä on Riemun yleisöennätys sekä Suomi-sarjan suurin yleisömäärä moniin vuosiin.

Lasten Liikuntakerho
Tänä vuonna käyntiin polkaistu liikuntakerho on ollut toimiva konsepti ja liikuttanut joka viikko 40 lasta. Kerho on saanut paljon myönteistä palautetta ja kiitosta.

Koirien play-off
Koirat osoitti, mitä on mahdollista tehdä, kun on oikeat tekijät oikeissa paikoissa. Suomi-sarjan ylivoimaisesti pienimmällä budjetilla ja harjoitusmäärällä napattiin seurahistorian ensimmäinen playoff-paikka tällä tasolla, vaikka ennakkospekultaatioissa tämän ei mitenkään pitänyt olla mahdollista.

Muikkujen voitto ex-liigapelaajia vilisevästä sarjakärjestä
Vastustaja O2-JKL II passitti kentälle useamman kymmenen pelin liigakokemusta, vaan mitä tekee Riemun muikut, poistuu ottelusta 4-6 voitto taskussaan! Ottelu oli isolla sydämellä pelanneen joukkueen voitto.

 

Nordean Vuoden Riemu-hetki

Olli “Pölö” Pöyliön yksilösuoritus jalkapallon opiskelijoiden EM-kisoissa

Riemun uusi yleisöennätys koirien derbyssä (1658 katsojaa!)

Pakkipuolustaja Lauri “Latechkin” Viitasen 5 maalia MUIK Hockeyn verkkoon
(Tästä ei valitettavasti ole videomateriaalia, mutta Laten maalit olivat komeampia kun nämä Paten maalit)

Futsal/2:n kaikkien aikojen piste- ja yleisöennätys voitossa Jyväskylän Kylteriveljistä

Jonne Forsströmin voittomaali FC Raumaa vastaan kauden viimeisessä runkosarjapelissä

 

Vuoden Riemulainen

Janne Rissanen
Mies isoilla hartioilla tekee suuren määrän näkymätöntä työtä seuran eteen ja on pitänyt talouden langat käsissään seuran kasvun edetessä. Seuran monet tilinpäätökset tuottaisivat harmaita hiuksia huomattavasti enemmän ilman Rissan panosta ja hellää ohjausta. Lisäksi ihastuttaa otteillaan futsalparketeilla, minkä punttitreeniltään kerkeää.

Jani Laaksonen
Toista kauttaan Riemun puheenjohtajana toimiva “Latino” on tunnettu kasvo niin katsomoissa kuin kentän puolella. Laaksonen tekee kovaa duunia Riemun eteen monella osa-alueella, ollen mukana monessa jaostossa. Hänet nähdäänkin niin monen eri jaoston Riemupaidassa kuin vain ihminen jaksaa kuvitella. Tämä “Naantalin aurinko” tekeekin loistavaa työtä seurayhteisön kehittämiseksi uudelle tasolle.

Henri Pelkonen
Henri on toiminut Riemun taustoissa jo lähes seuran alkuajoista asti. Usean vuoden hallitusvastuun jälkeen, Henri on ollut vahvasti mukana uuden Lasten Liikuntakerhon mahdollistajana. Oli mukana jo kerhon rahoitushakemusvaiheessa ja tuli valituksi kovista hakijoista ensimmäiseksi kerhon toiminnanjohtajaksi. Jättänyt vahvan jäljen seuraan ammattimaisella tekemisellään.

Henri Tikkanen
Moniosaaja Tikkanen on tuttu näky Koirien maalinsuulta, kun puuhastelemassa seuran ja Koirien taustoissa. Kova talkoomies tekee hurjan määrän töitä kehittääkseen toimintaa. Vahvasti mustaturkoosilla sydämellä varustettu mies on aina valmis käyttämään aikaa Riemua hyödyttäviin toimintoihin.

Pauliina Melentjeff
Papu on Riemun varsinainen monitoiminainen. Tekee valtavasti hommia eri jaostojen lisäksi seuran hallituksessa ja minkä hommiltaan ehtii, on Papu tuttu näky myös jaostojen katsomoissa. Hoitanut hallituksessa uusien fuksien rekryämisen varsin mallikkaasti.

Mikko Hyvönen
Koirien Grand-old-man, the God Father, on tehnyt suunnattoman määrän töitä mustaturkoosien värien eteen. Ilman Mikon valtaisaa panosta Koirien toimintaan vuosien varrella, olisi seura varmasti hyvinkin eri näköinen. On upeaa todeta Mikon olevan Riemunmiehiä.

Äänestykseen tästä

Jokaisella riemulaisella on käytössään vain yksi ääni. Ylimääräiset äänet poistetaan.

Äänestysaikaa 1.4. 23:59 asti!

 

Gaalaa mahdollistamassa: