Ennakoituun tapaan ottelun kuva oli selkeä heti alusta: Riemu tarvitsee voiton pitääkseen haaveet liiganoususta elossa, Rauma pyrki paineettomassa tilassa heittämään kapuloita liikuntalaisten rattaisiin. Kipeästi ensimmäinen kalikka kilahti rattaisiin jo heti ensimmäisellä minuutilla, kun Rauman Mustafa Musov karkasi Juha Saarikosken syötöstä läpiajoon ja sijoitti pallon vastustamattomasti takakulmaan. Tästä ei kulunut kauaakaan, kun Riemun maalinedustalle syntyi taas todellinen vaaranpaikka, mutta raumalaispelaajan veto kilpistyi kotijoukkueen onneksi takatolppaan. Puoliajan edetessä Riemu pääsi kokoajan paremmin paikoille, eikä aikaakaan, kun Leevi ”Niinku 97” Kemppaisen pelasi sivurajan vetopaikalle, josta Jonne ”Niinku 97” Forsström painoi vastustamattomasti yläputken alle ja pelin tasoihin. Molemmilla oli vielä paikkansa puoliajan lopussa, mutta tauolle siirryttiin seuraamaan jännittävää tauko-ohjelmaa 1-1 tasatilanteesta.

Toiselle puoliajalle tuli päättäväinen Riemulauma, joka painoi pelin Rauman päätyyn. Paikkoja riitti miltei molempien käsien sormille, mutta pallo ei meinannut upota maaliin kirveelläkään. Rauma pääsi myös kontraamaan muutaman kerran vastaan, mutta maalille palannut Eino ”Niinku 97” Muhonen esti kaikki raumalaisten lähentelyt. Yleisön kannustus yltyi pelin edetessä tuoden riemulaisille lisäboostia otteisiinsa. Katsomosta tuttujen chanttien lisäksi sai ensiesityksensä ”maalaa niinkun -97”, johon Forsström päätti vastata ”niinkun -13” ja pysäytti digitaalit aikaan 38:14! Olli ”Vanhempaa vuosikertaa” Pöyliön sivuttaissiirrosta Forsström sijoitti maalivahdin puikoista, pöksyistä, längistä pallon vastustamattomasti maaliin sytyttäen Monnarin kuin jo futsaleläkepäiviä viettävä Janne “Törö” Tormänen konsanaan kuusi vuotta aikaisemmin. Tämän jälkeen Rauma pääsi pyrittämään melkein kaksi minuuttia reikäpaitaa, jonka aikana Rauma ei lähemmäksi kuin tolpasta tolppaan ja ulos -tilannetta päässyt, joten riemulaiset pääsivät juhlimaan tärkeää 2-1 -voittoa!

Vaikka Riemu oman pelinsä hoiti, samoin teki ToPV, joka näin ollen sijoittui sarjassa Riemun edelle ensimmäiseksi, onnittelut Tornioon liiganoususta! Riemun kausi jatkuu vielä liigakarsinnoissa, jossa vastaan asettuu PJK Pirkkalasta. PJK sijoittui Futsal-Liigassa sijalle 11. saalistaen kaudella 16 pistettä maalierolla 57-114. Paras kolmesta -sarja käynnistyy sunnuntaina 17.3. Pirkkalassa ja Monnarille saavutaan 20.3., ja tarvittaessa Pirkkalassa pelataan vielä lauantaina 23.3. Tervetuloa kaikki Monnarille kannustamaan Riemu liigaan!

Riemu – FC Rauma lauantaina 9.3.
Riemun kokoonpano: Eino Muhonen (mv), Jori Lagerblom (mv), Janne Rissanen, Mika Halonen, Aaro Hedman, Elias Huhtinen, Ville Vanttaja, Markus Riikilä, Tatu Meriläinen, Tuure Fagerström, Leevi Kemppainen, Jonne Forsström, Olli Annala, Olli Pöyliö
Tehopisteet:
Jonne Forsström 2+0
Leevi Kemppainen 0+1
Olli Pöyliö 0+1