Riemun miesten futsaljoukkue tippui viime keväänä viiden Futsal-Liiga -kauden jälkeen ykköseen. Kesän EM-kisareissun jälkeen syksyllä joukkue löi lukkoon yhteisen tavoitteen: Riemu ligaan!

Kausi on edennyt pisteeseen, jossa tämän tavoitteen toteutuminen on enää kahden pelin päässä. Riemu on sarjataulukossa kaksi pistettä johtavaa ToPV:tä perässä, mutta pelin vähemmän pelanneena. Tämä tarkoittaa kahdella voitolla varmaa sarjavoittoa ja suoraa liiganousua.

Sarjataulukko ennen kahden viimeisen kierroksen otteluita

Sunnuntain vastustaja EBK, tuttavallisemmin EBG, on sarjan keskikastia. EBG:n vaarallisuudesta kertoo viime kierroksen 5-0 –voitto Riemun tavoin sarjanousua tavoittelevasta kauden päätösvastustaja FC Raumasta. EBG:n riveistä löytyy myös muun muassa Ykkösen pistepörssiä johtava, 30+2 tehot paukuttanut Antti ”Syöttökone” Korhonen. Riemu taas kävi viime kierroksella hakemasta Joensuusta tärkeän 2-1 -vierasvoiton viime hetken maalilla, joten molemmat joukkueet pääsevät voitto alla kamppailuun.

Riemun valmistautuminen sunnuntain elintärkeään otteluun on sujunut hyvin. Hiihtolomasta huolimatta miltei kaikki joukkueen pelaajat ovat pysyneet Jyväskylässä elämässä tiukkaa, päävalmentaja Sakari ”Pupu” Holopaisen peräänkuuluttamaa huippu-urheilijan elämää. Myös joukkueen pelaajatilanne näyttää sunnuntaita ajatellen herkullisen hyvältä, sillä kaikki Jonne ”Mussutuskortti” Forsströmia lukuun ottamatta ovat käytettävissä.

Hiihtoloman vietosta tavoitettu kesän EM-kisojen kautta joukkueeseen noussut Olli ”Piettää” Pöyliö kommentoi ottelua seuraavasti: ”Hyvin viihtyy, että talvet on oikeesti talavia ja pääsee jalkapalloonki koskemaan talvella, että se ei oo sitä futsalin näpräystä sitte.” Lisää joukkueen pelaajien ja valmentajien mielenkiintoisia kommentteja otteluun liittyen on katsottavissa Riemu TV:n lehdistötilaisuudesta. Joukkue haluaa toivottaa koko Riemuperheen tervetulleeksi Monnarille! Tukea tarvitaan, että päästään torille.

Riemu – EBK, 3.3. klo 14.00, Monnari