Minkkien syyskauden viimeinen pelireissu alkoi varhain sunnuntaiaamuna ikävällä yllätyksellä: Skoda ei käynnistynyt. Minkit ovat kuitenkin tottuneet tällaisiin tilanteisiin ja auto saatiin käyntiin mielettömien apujoukkojen avulla. Koko kokoonpano ehtikin Vaasaan nipin napin ajoissa.

Ensimmäinen peli käytiin Lapuaa vastaan ja Minkeillä (erityisesti Erika ”henkilökohtainen tavoite” Mattilalla) oli kovasti revanssi mielessä. Vajavaisesta alkulämmittelystä huolimatta Minkit ottivat kuskin paikan jo ensimmäisestä erästä lähtien. Veera ”junnu” Auvinen teki monipuolisia viimeistelyjä läheltä ja kaukaa. Myös Laura ”I’m back” Löytömäki hassutteli vastustajan kuutamolle huikaisevilla post-mooveillaan. Aika ajoin Lapua pääsi kuromaan eroa huolestuttavan pieneksi, mutta Minkit eivät hätääntyneet: Elisa ” aina syömässä” Hautala popsi omenat alkuruoaksi ja korikobrat pääruoaksi. Tällä kertaa ottelun korikuningatar oli Ansku”napapiirin toiselta puolelta” Kuisma 16 pisteellään. Voitto kirjattiin Minkeille lopulta lukemin 48-59.

Toinen ottelu pelattiin heti ensimmäisen perään ja ensimmäinen erä meni lähinnä uudelleen käynnistyessä. Jo yli kymmeneen pisteeseen venynyt ero kurottiin kuitenkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla umpeen upean joukkuepuolustuksen ansiosta. Erja ”ässä” Juvonen oli jokaisen irtopallon perässä kuin haukka ja pussitti koreja varmasti lempipaikaltaan. Myös Kati ”elä ainakaan miule syötä” Auvinen taisteli uhrautuvasti vastustajan fyysisiä senttereitä vastaan, ja Venla ”flash” Väyrynen näytti esimerkkiä energisellä puolustuksellaan ja loistavilla koriinjohtaneilla syötöillään. Ottelun ehdoton taistelija Liisa ”napsija” Vänttinen oli aina siellä missä pallokin ja useimmiten riistämässä sitä vastustajalta. Uskomattoman flown ja joukkuepelin siivittämänä Minkit veivät voiton lukemin 60-50. Jokainen toi oman panoksensa täysillä peliin ja myös Aino ”koutsi” Virtanen antoi kaikkensa huutamalla äänensä käheäksi.

Minkit starttaavat kevätkautensa 2019 ensi viikon tiistai-iltana Lapulla: Vihtavuoren koulu 29.1 klo 20:00.