Surprise surprise: reportteri on herännyt horroksesta! Luvassa on erittäin lyhyt ja ytimekäs raportti lauantain ottelusta, jonka jälkeen kurkataan mambojen kuluneeseen syyskauteen.

Ilves FS pyörähti viikonloppuna Monnarin parketilla ryöväten helpot kolme pistettä. Mambojen ainoan häkin iski Riemun parhaana palkittu Hanzu Pietilä. Ilves tekikin sitten 11 maalia enemmän, mutta säästetään tilaa, eikä kirjata niitä tähän…

Kauden alku pääsi syksyllä yllättämään, ja mambat hätisteltiin ulos koloistaan. Esiin tuli peräti neljä vanhaa pelaajaa; Ilona ”the original mamba” Mikkelä, Ella ”haba” Haunia, Hanna-Mari ”Hans vilivili” Pietilä ja Kati ”härkä” Nummelin.  Loput olivatkin tuoreita mambakokelaita, joista muutamalta löytyi aikaisempaa kokemusta futsal liigasta, ja osa puolestaan siirtyi suoraan futiskentiltä liigaparketille uuden lajin pariin. Valmentajan verkkareihin hyppäsi Tuomas Miettola. Ennen ensimmäistä ottelua alla oli hurjat kaksi viikkoa yhteisiä treenejä, joten joukkueen yhteenhitsautuminen oli oletetusti vielä kesken.

Syksyn aikana pelit ratkesivat liian usein Riemun synkkiin hetkiin, jotka varjostivat myös niitä onnistuneita juttuja. Kyllä, niitäkin oli ja paljonkin. Muutamasta pelistä olisi pisteitä ansaittu, mutta ei niin ei. Turhautuneisuus ja epätoivo ovat välillä vierailleet riemulaisten mielissä, mutta päitä ei ole haluttu painaa pensaaseen. Ainakaan Hema ja Karkki eivät ole vielä lopettaneet kauniin hersyvää nauruaan, joka raikaa Monnarilla joka ikinen viikko.

Nyt mambat vetäytyvät joulutauolle, luovat nahkansa, ja luikertelevat esiin tammikuussa. Aukeaako Riemun pistetili? Jatkaako Heidi ”maailman nopein Hemuli” Malkki hyvää virettään? Kumpi tekee enemmän pujuja, Ilpo vai Hansu? Kasvattaako kinkku Haunian hauista? Saako mummeli-Nummelin koipensa kuntoon? Montako uutta juorua Suvi ”Ulla Taalasmaa” Jokinen kuulee ennen seuraavia treenejä? Entä mitä ässiä muilla mamboilla on hihoissaan? Nähtäväksi jää.

Riemun futsal-naiset toivottavat kaikille iloista joulua ja onnellista uutta vuotta! Syökää ja rentoutukaa, jotta jaksatte taas kannustaa musta-turkoosia.