Tuure “Oooossenal” Fagerström oli liekeissä sunnuntaina. OKL:n lahja Riemun vieraspelivisojen jälkipuinneille kirjautti Espoossa tehot 2+1

Riemu otti sunnuntai-iltana toisen peräkkäisen voittonsa EBK/FS:stä hyvällä 3-5 (2-2) -vierasvoitolla. Vaikka Riemun edelliset vieraspelit eivät olleet menneet täysin nappiin, huomasi kuitenkin joukkueen ilmeestä, ettei menneitä enää mietitä. Riemu näyttikin ensiminuuteista lähtien, ettei Espoosta lähdetä tällä kertaa tyhjin käsin.

Ottelu eteni alkuvihellyksestä lähtien Riemun pitäessä palloa. EBK/FS:n taktiikka oli houkutella vastustaja tarpeeksi lähelle ja iskeä nopealla prässillä huonoihin syöttöihin kiinni. Riemu ei kuitenkaan liikaa tätä prässiä pelästynyt, vaan pystyi hyödyntämään niistä seuranneet tilanteet selustaan liikkumalla ja hyvillä 1vs1 -haastoilla. Ensimmäisen kerran pallo päätyi maaliverkkoon kolmannen minuutin kohdalla, kun Janne ’’Raw’’ Rissanen prässäsi hyvin EBK/FS:n päädyssä ja pakotti vastustajan hätäiseen avaukseen, joka lopulta kimposi Jannen pohkeista maalin perukoille. EBK/FS kuitenkin ryhdistäytyi ja iski itsenä johtoon 8. minuutin kulmasta ja 12. minuutin hyvästä pitkästä avauksesta. Tämän jälkeen Riemu alkoi luomaan lukuisia vaarallisia paikkoja, mutta tolpat ja maalivahti pitivät EBK/FS:n mukana pelissä. 15. minuutilla erinomaisella pelipäällä ollut Tuure ’’Jölli’’ Fagerström toi Riemun tasoihin tarkalla laukauksella alakulmaan. Ensimmäisen puoliajan viime hetkillä nähtiin vielä Riemun maali, mutta valitettavasti summeri oli ehtinyt soida tauon merkiksi ennen maalilaukausta.

Toinen puoliaika lähti käyntiin samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin, eli Riemu piti enemmän palloa ja EBK/FS pyrki luomaan hyökkäyksiään pitkillä avauksilla. Puolessa välissä toista puoliaikaa alkoi sitten tapahtua, kun Riemu iski loput kolme maaliaan ja EBK/FS yhden vain kolmen minuutin aikana. Ennen Riemun viidettä maalia nähtiin myös ulosajo, kun EBK/FS:n Ruj Jovanovic-Hyvärinen kaatoi läpiajoon päässeen Olli ’’Opa’’ Annalan. 3-5 -tilanteessa EBK/FS otti reikäpaidan jo 31. minuutilla käyttöön ja pyrki ylivoimalla kiivaasti pysyä mukana pelissä. Riemun hyvin organisoitunut puolustus kuitenkin kesti lukuiset hyökkäykset ja pääsi useaan otteeseen itsekin koittamaan maalintekoa. Ihme kyllä maaleja ei enää pelin lopussa nähty, ja Riemu palasi kotiin kera maukkaan kolmen pisteen saaliin.

Seuraavaksi asettuukin vastaan sarjan kärkijoukkue FC Rauma, joka myös voitti viikonlopun pelinsä. Tärkeistä pisteistä siis taistellaan ensi viikonloppunakin, kun Riemu lähtee hakemaan jatkoa voittoputkelleen Raumalta.

EBK/FS – Riemu sunnuntaina 9.12.
Riemun kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Eino Muhonen (mv), Janne Rissanen, Mika Halonen, Tatu Hoffrén, Ville Vanttaja, Janne Paljakka, Tuure Fagerström, Leevi Kemppainen, Jonne Forsström, Olli Annala, Elias Martikainen, Kasperi Halme, Olli Pöyliö
Tehopisteet:
Tuure Fagerström 2+1
Leevi Kemppainen 1+0
Janne Rissanen 1+0
Janne Paljakka 1+0
Olli Pöyliö 0+2
Kasperi Halme 0+1