Sunnuntaina Riemun futsaljoukkue matkaa syyskierroksensa toiseksi viimeistä sarjapeliä pelaamaan Espooseen, jossa Riemua isännöi sarjanousija EBK/FS. Riemu pääsi viimeviikolla takaisin voittojen tielle näyttävällä esityksellä SC Riverballia vastaan (5-1), joten joukkue lähtee varmasti matkaan nälkäisenä jatkamaan voittojen tiellä. Riemu onkin kahdella edellisellä vieraspelireissulla jäänyt kokonaan pisteittä, jonka takia voitto sunnuntaina ravistelisi jonkinasteiseksi apinaksi kasvanutta oliota pois harteilta.

Valmistautuminen peliin ei ole itsenäisyyspäivän juhlimisen takia ollut täysin optimaalinen. Joukkue joutui pitämään peliin valmistavat harjoitukset jo keskiviikkona, joten siinä mielessä Riemun olisi tarkoitus astella Opinmäen liikuntahallin parketille kuitenkin tuoreilla jaloilla. Vastustaja EBK/FS on aloittanut kautensa vaihtelevasti neljällä voitolla sekä viidellä tappiolla, joten isännätkin lähtevät varmasti taistelemaan kiivaasti täydestä pistepotista.

Voitolla Riemu nousisi kärkikahinoihin 19 pisteeseen ja vain pisteen päähän tämänhetkisestä kärkijoukkueesta FC Raumasta, jolloin saataisiin maukkaat asetelmat syyskierroksen viimeistä ottelua varten juuri kyseistä sarjakärkeä vastaan. Isot pisteet ovat siis tälläkin kertaa jaossa, joten Espoossa nähdään varmasti voittamaan asennoitunut mustaturkoosi joukkue. Aloittaako siis Riemu jälleen voittoputkensa? Painaako yliopiston deadlinet pelaajia liikaa? Saadaanko kauden maalipörssin kärkipaikkaa pitelevä EBK/FS:n Antti Korhonen kuriin? Kaikki nämä selviävät sunnuntaina Opinmäen liikuntahallilla klo 16.50!