Rapsaraportti tällä kertaa Relicomin tarjoamana!

Reimukeikon huvikseen opiskeleva lätkäkiekkoposse Koirat kohtasi joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Porin Karhu HT:n ja Kalajoen JHT:n. Porilaiset menestyivät alkukaudella pelatussa Suomen Cupissa hienosti sijoittuen neljän parhaan joukkoon, kun taas Kalajoen pojat voittivat Suomi-sarjan mestaruuden viime kaudella. Mielenvikaisia hokipelimatseja oli siis tulossa!

Lauantaina porilaisten vitsauksena ollut pelaajakato vaivasi vierasjoukkuetta jälleen kerran. Karhu HT:lla oli juuri ja juuri 2 kenttää pelaajia, joten hikinen ja hapokas iltapuhde oli luvassa. Reimu puolestaan pääsi mylläämään täydellä kokoonpanolla, joten tästä pelistä ei pitäisi pistemenetyksiä tulla. Ekassa erässä vieraat onnistuivat kuitenkin menemään johtoon 10 min jälkeen, eikä väsy näyttänyt alkavan painaa missään vaiheessa. Koirat onnistui rikkomaan kuparisen 13 min jälkeen, kun tulokasrookie Aleksi “Jönssi” Lampi ohjasi ylivoimalla Lauri “Dille” Viitasen painavan kutilaukauksen verkkoon.

Toisessa erässä himakotijoukkue karkasi 4-1 johtoon, kun maalinteon makuun pääsivät Petteri “Uuno” Ikonen, Markus “Mauno” Rämä & Mikko “Where is the bull” Hyvönen, jolla oli ottelussa ihka oma faniryhmä tifoineen päivineen. Turvallisessa johtoasemassa 3. erässä alettiin jo odottelemaan ottelun loppua ja saunavuoron alkua, kun viekkaat porilaiset puolestaan hiipivät kuin varkain tasoihin. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 49:15, josta 6 (6) minuuttia myöhemmin Karhu HT onnistui tökkimään kaksi (kaksi) maalia vain 40 sekuntiin ja voilá! Peli oli 4-4. Riemun onneksi jatkoajalla porilaiset menivät sekaisin siitä, montako pelaajaa kentällä saakaan jatkoajalla olla, ja tästä seuranneella ylivoimalla Emppu “Epis” Pulliainen tykitti Koirat voittoon!

Aleksi “Lamppu” Lampi on tunnettu pelottavasta laukauksestaan, taitavasta kortinpeluustaan sekä leveästä haara-asennostaan. (Kuva: Jussi Reinilä)

Sunnuntaina vastus koveni, kun täydellä kokoonpanolla liikenteessä ollut JHT saapui vierailulle. Koirat oli aiemmin tällä kaudella kaatanut JHT:n 1-4, joten kalajokivelkoja oli taatusti maksettavana! JHT myllytti pelin alussa oikein urakalla, mutta Petri “Poyu” Pitkäsen torjunnat ja Waltteri “Hän on tehnyt comebackin” Viitasen maali käänsivät momentumin Reimu keikolle. Erän lopussa JHT onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin 9 sekuntia ennen erän päätöstä. Koirat kuittasi tämän tekemällä johtomaalin vähän yli minuutti toisen erän alun jälkeen. Lauri “Latechkin” Viitasen laserrannelaukaus yllätti vastustajavihulaisen vahtiveskarin täydellisesti. Hieman ennen erän puoliväliä Koirat puri ylivoimalla, kun Sami “Hammaspeikko” Tynjälä lapio takatolpilta Riemun jo 3-1 johtoasemaan.

3. erään Koirat sai jälleen hyvän startin, kun tehokkaaksi pakkipuolustajaksi osoittautunut Aleksi Lampi jysäytti kammottavan kiskaisun, joka suorastaan lävisti vastustajan maalivahdin. JHT onnistui kaventamaan pelin 4-2:en, mutta Emppu Pulliainen vei Riemun taas turvallisen tuntuiseen 3 maalin johtoon, kun aikaa oli jäljellä 8 minsaminuuttia. JHT sai vielä yhden lohdutusmaalin, ennen kuin Peppe Ikonen punttasi kiekon tyhjään rysään rystynepilllä omalta puolustusalueelta. Näin ottelun loppulukemat merkittiin Riemulle komeasti numeroin 6-3.

Petri “Poju” Pitkänen otti mallikkaita koppeja viikonloppuna ja Sami “Thynjälää” Tynjälä teki maalin. (Kuva: Jussi Reinilä)

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina, kun vastaan saapuu Kotkan Titaanit! Ottelu alkaa klo 18:15.

Luut: Lauantaina luun ansaitsi jatkoajalla voittomaalin taiteillut Emppu “Pumppu” Pulliainen! Sunnuntaina kovin luu puolestaan oli Petri “Poitsu” Pitkänen.

Samu in Space: Lauantaina Poju ansaitsi hupparin, sunnuntaina se meni comebackin loukkaantumisen jälkeen tehnyt Waltteri “Selostajaosasto terveenä” Viitanen!

Possu: Jäi röhkimään karsinaan.

😀