Riemun parhaana pelaajana palkittiin tehot 2+1 kirjauttanut Jonne “Backheel” Forsström

Riemu lähti varmoin fiiliksin Lempäälää kohti. Joukkue oli latautunut ja itseluottavainen. Ottelun alusta asti pelin luonne tuli kuitenkin selville. Loiske tuli lujalla yläprässillä päälle, eikä Riemu saanut peliä haltuunsa. Kaksinkamppailuita hävittiin, eikä pallolliseen peliin saatu haluttua varmuutta. 9. minuutin kohdalla Loiske avasi maalinteon sivurajalta tulleella laukauksella, joka kimpoili maalinedustakamppailusta maalin takakulmaan. Vain pari minuuttia edellisestä, ja Loiske sai hyvältä paikalta vapaapotkun noin 8 metristä. Pallo toimitettiin maalille, ja jälkitilanteesta oranssipaidat pukkasivat pallon jälleen verkon perukoille ja siirsivät kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon. Hurlumhei päästä päähän -futsalin seurauksena Riemu joutui myös rikkomaan yli sallitun viiden rikkeen verran. 13. peliminuutilla isännät saivat Riemun epäonnekkaan käsivirheen seurauksena rangaistuspotkun, joka toimitettiin voimalla verkon perukoille; peli jo 3-0. Seuraavaksi 18 peliminuuttia, jälleen rike, pallo 11 metrin pisteelle ja taas verkko pölisee. Kuitenkin toivonkipinän noususta sytytti Mika ”Hauber” Halonen, joka siirsi Jonne ”Vempula” Forsströmin syötöstä pallon verkon perukoille yhdellä kosketuksella. Täten puoliajalle siirryttiin 4-1 -lukemissa.

Puoliajalla otettiin ”Mösijöö” Holopaisen johdolla tiukka itsetutkiskelu. Se, mitä lähdettiin hakemaan, ei selvästikään ensimmäisellä puoliajalla tapahtunut, ja oli aika nostaa leuka rinnasta ja kaivaa työsaappaat jalkaan. Tämä tuotti tulosta, kun Basam ”Kettu” Elfadl taisteli maalintekotilanteen loppuun, ja hänet torpattiin päin maalitolppaa. Pallo siirrettiin kuuden metrin rangaistuspotkupisteelle, Forsström pallon taakse ja pallo maaliin, kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu vain minuutti! Riemun asenne oli noussut usealla pykälällä, ja jokainen uskoi, että tästä maali kerrallaan noustaan ensin tasoihin ja sitten ohi. 27. peliminuutilla Riemun kanttia koeteltiin kuitenkin taas. Loiske katkaisi epäonnistuneen oman pään sivurajan ja lämäsi pallon vastustamattomasti alakulmaan. Peli 5-2. Perkule!

Peli jatkui havaiji-futsalina, ja rymistellen mentiin päästä päähän. Kauneudet oli unohdettu, ja nyt taisteltiin. 34. minuutin kohdilla Riemu aloitti reikäpaidalla veivaamisen. Peli pyöri kivasti, mutta harmiksemme tehottomasti. 37. minuutin kohdalla pallo tintattiin maalille, josta Loiskeen maalivahti poimi pelivälineen hyppysiinsä ja nykäisi pallon käsistä maaliin; 6-2. Lopussa viimeisellä peliminuutilla Riemu sai vielä toisen kuusimetrisen, kun Loiskeen pelaaja teki suarezit torjumalla pallon maaliviivalla kädellään. Forsström pamautti kutoselta illan toisensa. Lopun raivoprässi antoi Loiskeelle vielä mahdollisuuden pyöritellä pallo kertaalleen Riemun maaliin ja loppuluvuiksi 7-3. Ei mahda enää mitään, jäätiin jalkoihin heti ensimmäisestä sekunnista lähtien nälkäisenä olleelle kotijoukkueelle.

Kopissa tunnelmat olivat hiljaiset. Pistemenetyksiä on tullut viimeisimmissä peleissä, ja henkistä kanttia koetellaan. Kuitenkin tämä koettelemus käännetään voimaksi, eikä jäädä tuleen makaamaan! Tämä viikko kovaa treeniä ja viikonloppuna 2.12. klo 14:00 saadaan vieraita Joensuusta, kun SC Riverball saapuu Monnarille! Juhlia on ihanaa yhdessä, mutta vaikeilla hetkillä tukijoita vasta arvostaakin! Tule siis paikalle mustaturkoosilla sydämellä varustettuna antamaan tukesi futsalveikkosille!

Sääksjärven Loiske vs Riemu lauantaina 24.11.
Riemun kokoonpano:  Sauli Kilpeläinen (mv), Eino Muhonen (mv), Janne Rissanen, Mika Halonen, Tatu Hoffrén, Ville Vanttaja, Basam Elfadl, Tatu Meriläinen, Tuure Fagerström, Leevi Kemppainen, Jonne Forsström, Olli Annala, Janne Paski, Kasperi Halme
Tehopisteet:
Jonne Forsström 2+1
Mika Halonen 1+0