Raporttirapsan tarjoaa LA-Kattohuolto!

Keskiviikkoisen fanimatkapelin jälkeen oli aika siirtää katseet kohti sunnuntain koitosta, jossa vastaan asettui II-divisioonasta keväällä noussut HC Giants. Koirat kävi aiemmin tällä kaudella hollolalaisten vieraana syömässä moskaa ja otti 4-3 tappion kotiintuomisiksi, joten oli aika maksella velkoja! Käsikirjoitus ja draaman kaari oli siis pedattu.

Ensimmäinen erä oli selkeää Riemun hallintaa. Kotijoukkue loi maalipaikkoja jatkuvalla syötöllä, mutta kiekkolimppua ei saatu pussirysään. Ensinnä maalintekojutussa onnistui yleisön harmiksi HC Giants, kun joukkue sai kerrassaan mainion tontin vahinkopompun seurauksena parhaalle tekotontille ja kiskaisi pelin 0-1:en. Riemuciecco ei kuitenkaan painanut päätä pensaaseen ja jatkoi erän hallintaa, mikä lopulta palkittiin ajassa 18:38. Emppu “Kummisetä” Pulliainen syötti pelivälineen Petteri “Gladiaattori” Ikoselle, jonka laukauksen Johannes “Munkki Tuk” Sallila ohjasi sisään. Näistä lukemistä lähdettiin erätauolle.

Emppu “Eemeli” Pulliainen syötti 4 (neljä) osumaa, Johannes “Munkki” Sallila teki 1+1. (Kuva: Jussi Reinilä)

Toisessa erässä sama meininki jatkui, Koirat loi paikkoja ja Giants puolusti. Jättipoppoo onnistui myös jälleen ensinnä maalinteossa erän puolivälin jälkeen, mutta Riemu tuli ylivoimalla tasoihin. Lauri “Terminaattori” Viitasen ovela taktinen laukaus vaihtoi suuntaansa Giantsin pelaajan mailasta ja kiekko lensi hidastettuna maaliin, eikä vastustajan mokkemolse voinut kuin huutaa “NNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUU”. Syöttäjinä elokuvamaiseen maaliin toimivat E. Pulliainen ja Sami “Leijonakuningas” Tynjälä. Alle minuutti tämän jälkeen Markus “Hulk” Rämä siirsi Koirat johtoon Ari “Batman” Närhen syötöstä. Ketsuppipullo oli avattu oikein kunnon hyvin, sillä Riemu onnistui vielä kahdesti maalinteossa, kun aikaa oli jäljellä 1,5 minuuttia. Ensiksi Närhi lapioi ylivoimalla takatolpilta Mikko “Muutaman dollarin tähden” Hyvösen ja Jani “Napapiirin sankari” Ollitervon syötöistä, minkä jälkeen L. Viitanen painoi illan toisen osumansa jälleen tutkapari Tynjälä & Pulliaisen syötöistä. Näin erätauolle mentiin juomaan energiajuoman makuista urheilujuomaa lukemissa 5-2. Aa!

Kolmoserässä nähtiin vimmatullinen loppukiri HC Giantsilta. Joukkue onnistui tulittamaan konekivääritulta Riemun maalia kohti kirjaten peräti 4 (neljä) laukausta, mutta sankarimaisesti torjunut Aleksi “Nemo” Nieminen piti Koiria pystyssä. Ja niin kuin monesti käy, kun et tee, niin kaveri tekee (Jargon, 1576). Kapteeni Hyvönen näytti esimerkkiä hienolla rystynostolla Rämän ja Närhen syötöistä lisäten johdon turvallisen tuntuiseen 6-2:en. Tämän jälkeen Lauri Viitanen tykitti tyhjään rysään kolmannen maalinsa täydentäen hattutempun puolustajan paikalta! Syöttäjinä jälleen E. Pulliainen sekä J. Sallila. Erän lopussa Miska “Mies Nasaretista” Autio terrorisoi vielä Giantseja kuin korttiringissä konsanaan ja nosti maalinedustalta ihan yläpeltiin kuin idolinsa Patu Laine konsanaan. Syöttäjinä toimivat Kaarlo “Kill Bill” Kurvinen ja Saku “Sakupiha” Piha. Näin ottelu päättyi jättiläismäiseen riemuvoitton 8-2 ja viikon maaliero saatiin tasoitettua :D!

Lauri “Late” Viitanen painoi hatullisen maaleja! (Kuva: Jussi Reinilä)

Seuraavat ottelut pelataan ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina, kun vastaan saapuvat KHT ja JHT!

Luu: Päivän kovin luu oli ehdottomasti puolustajan paikalta 3 maalia taiteillut Lauri “Latechkin” Viitanen!

Samu in Space: Hupparipaita-asustevaate meni tällä kertaa Johannes “Invincible” Sallilalle!

Possu: Jäi röhkimään karsinaan.

😀