Marraskuu jatkuu, ja tuntuu että pimeys on tullut jäädäkseen. Valoa ja räiskettä utuisiin keleihin lähdetään hakemaan miesten Futsal-Ykkösen kamppailussa jälleen taas lauantaina, kun Riemun karavaani suuntaa Lempäälään Hakkarin Liikuntahalliin Sääksjärven Loiskeen vieraaksi.

Koko Futsal-Ykkösen sarja on ollut mielenkiintoinen, ja piikkipaikalla keikkuvan joukkueen palli on huojunut lähes jokaisen ottelukierroksen jälkeen. Riemulla onkin tärkeät ajat saada peliänsä tasaisemmaksi, jotta paikka sarjataulukon kärkipaikalla vakiintuisi. Vastustajaksi lauantaina saatava Loiske pitää tällä hetkellä sarjan perää neljällä pisteellä (1-1-5), kun Riemulla pisteitä on kertynyt 13 (4-1-2). Vaikka Riemu ennakkosuosikkina otteluun spekuloinneissa lähtee, mitään ei ole vielä saavutettu, ja Lempäälän salin valoissa nähdään varmasti latautunut ja jokaisesta pallosta taisteleva mustaturkoosi joukkue. Jos jotain on opittu, niin se, että futsalottelu kestää 40min, eikä hetkeksikään saa nostaa jalkaa kaasulta, ei fyysisesti eikä psyykkisesti.

Riemun tehoduona ovat alkukaudesta toimineet joukkueen uudet iloiset velikullat Jonne ”Vempula” Forsström ja Leevi ”Vämpylä” Kemppainen. Toivoa ja olettaa saattaa että ”Mösijöö” Holopainen luottaa tähän kaksikkoon myös lauantaina, kun verkon tötterölle laittaminen tulee kyseeseen. Kaikki ei ole kuitenkaan suinkaan ollut vain tämän kaksikon varassa, vaan varsinkin lähiaikoina on mukavasti saatu onnistumisia myös laajalla rintamalla. Loistava esimerkki tästä on Ville ”Töks” Vanttaja, joka on tökkinyt tärkeitä maaleja Riemulle lähiaikoina. Toivottavasti myös huomenna!

Pallo napsahtaa tatamiin klo 14.00 Suomen aikaa Lempäälässä. Vamos!