Kuva: Oona Mikala

Panttereiden syksyn voimistelukauden päätti lauantaina 17.11. kisattu Illusion cup.  Nousujohteisen kauden jälkeen joukkue lähti Vaajakoskelle saalistamaan kultaisia mitaleja.

Valmistautuminen sujui tavalliseen tapaan, kunnes lämmittelyn alkaessa Elina Alanko siirtyi toilettitiloihin pesemään hampaitaan. Alangon puhdistettua purukalustonsa päästiin asiaan ja lämmittely laitettiin käyntiin Final Countdowin tahtiin.

Palkintojenjaossa oli ilo ylimmillään.

– Kaikki sujui täydellisesti eilen, kommentoi valmentaja Oona Mikala kilpailupäivän kulkua sunnuntain kultajuhlissa.

Viimeisessä kilpailussa edellisten kilpailujen monet vannevirheet saatiin korjattua ja suoritus oli ehdottomasti kauden paras. Koregrafia pääsi oikeuksiinsa ja ilmaisu oli vapautunutta.

– Upea suoritus! Riemulla ei kyllä paikoittain ollut rajoja, tyytyväinen valmentaja summasi suorituksen.

Hienon suorituksen ansiosta Panttereiden syksyn värisuora täydentyi kultaisella mitalilla. Voitto yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa tuli joukkueen ennätyspisteillä 17.500. Eroa toiseksi sijoittuneeseen joukkueeseen tuli lopulta yli kaksi pistettä. Syyskauden päätös oli siis juuri niin riemukas kun saattoi toivoa.

Pantterit päättivät kautensa kultaisesti.

Kokonaisuudessaan Haloo Helsingin Ei suomalaiset tanssi -biisin riemukkaaseen tahtiin sujunut kausi oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Syksyn yksi onnellisimmista uutuuksista oli valmentaja. Ennen itseään valmentaneet pantterit ovatkin varsin kiitollisia Oona Mikalalle joukkueen luotsaamisesta.

– Syksy oli erittäin nousujohteinen. Hauskaa oli treeneissä aina, ainakin minulla, summaa Mikala Panttereiden syyskauden. 

Kun joukkueelta kysyy kommentteja syksystä, todetaan kauden olleen opettavainen. Yksi oppi varsinkin tuli selväksi. Suomalaiset ehkä sittenkin tanssii. Ainakin kultajuhlissa Timen tanssilattialla.

 

Kuva: Oona Mikala