Raportin tarjoaa Terapiakeskus Mentoris!

Liikunnan Riemun KHL-juna lähti puksuttamaan Tylypahkasta kohti Järvenpäätä, jossa nähtiin valmentajavelhojen taistelu. Koirien Simo “Dumledore” Luukkainen kohtasi Haukkojen ex-NHL-velho Sami “Kalkaros” Heleniuksen, jonka noita-armeijalla oli varmasti hampaankolossa parin viikon takainen ottelu, jossa Koirat ryöpytti jäkeläisiä jalkapallolukemin 12-1. Jotain taianomaista päivässä oli muutenkin, sillä aurinko näyttäytyi ensi kertaa kuukausiin.

Ensimmäisezzä eräzzä nähtiin tasaista taistelua ja vanha kunnon kissa-hiiri-leikki. Koirat nimittäin kirmasivat johtoon, kun Jani “Ollivander” Ollitervon taikasauvasta lähtenyt kiekko löysi tiensä verkon perukoille ylivoimalla. Alustuksen maaliin loitsivat Mikko “Dobby” Hyvönen ja Tero “Hagrid” Kuosmanen. Haukat onnistui kuitenkin tasoittamaan pelimatsin, mutta Riemu porskutti uudestaan johtoon. Maalin teki Lauri “Hiinokka” Viitanen Emppu “Toffee” Pulliaisen ja Aleksi “Voro” Lammen syötöistä. Haukat onnistui vielä taikomaan pelin tasoihin ennen kuin oli aika lähteä erätauolle hörppimään taikajuomia.

Aleksi “Öljylamppu” Lampi on ollut tehokas pakki-puolustaja ja teki tänäänkin 1+1!

Toisessa erässä Koirille tarjottiin aimo annos ylivoima-aikaa, ja Koirien huispaus pyöri hyvin. Erän puolivälin tienoilla Koirien komein pakki Sami “Kentauri” Tynjälä lapioi kiekon maalin edustalta maalin sisuksiin maalin verkkoihin. Ari “Sirius” Närhi ja Hyvös-Mikko syöttöpisteille. Haukat onnistui jälleen kipuamaan tasoihin onnekkailla pompuilla, mutta kokenutta koiralaumaa ei paljoo kiinnostanut. Erän lopuilla johtoasema napattiin jälleen, kun Närhi löi kaadon maaliportin lävitse Eero “Hämäkäk” Kaupin ja Markus “Professori” Rämän syötöistä ja toiselle taukopaussille lähdettiin uppopallolukemissa 3-4.

Kolmoserässä usein katsotaan, kumpi voittaa ottelun. Haukkojen pinna ei oikein meinannut kestää tiukkaa tilannetta, ja ryhmyjä huidottiin sopimattomalla tavalla ja sitten lähdettiin jäähylle. Koirat pääsi myllyttämään 5-3-YV:tä noin 1,5 minsaminuuttia, josta seurauksena oli 10 blokatun laukauksen jälkeen upea takatolpilta taiottu muali. Irvetan räjäytti Riemun oma maahinen, Cowboy Hyvönen. Syötöt Olli Tervojanille ja Pumppu-Pulliaiselle. Luihuinen onnistui vielä ylivoimalla laittamaan pelin tiukaksi ja lukemat 4-5:en, mutta Rohkelikko osoitti kylmäpäisyyttä ja kesti lopun rynnistyksen. Ottelu sai epäreilun lopetuksen, kun A. Lampi kiskaisi omasta päädystä kiekon tyhjään nuottarysään Reimu-keikon maalia vahtineen maalivahti Henri “Dudley” Tikkasen torjuntasyötöstä. Näin ollen loppulukemiksi sinetöitiin numberit 4-6, joka sai yhden Haucka- pelurin katkaisemaan taikasauvansa. Kotijengillä oli muutenkin vaikeuksia pitää kasetti paketissa, sillä he nappasivat yhteensä kolme (3) kymmenen (10) minuutin käytösrangaistusta.

Hyvös-Micko johti joukkonsa voittoon 1+2-tehoilla!

Seuraavan kerran pelataan heti sunnuntaina, kun Jyväskylään kylään saapuu Kajaanin Hokki! Ottelumatsi alkaa klo 18:30.

Luu: Ottelun kovimpana luuna palkittiin 1+2-tehopojot taikonut Mikko “Kotitonttu” Hyvönen!

Samu in Space: Torsovaatetus meni häkkipussari Henri “Lajitteluhattu” Tikkaselle!

Possu: Jäi röhkimään karsinaan.

 

😀