Kuva: Oona Mikala

Riemun voimistelujaosto jatkoi kilpailukauttaan isänpäivänä Vaajakoskella Palokka Cup -kilpailussa. Kahden viikon takaisen pohjanoteerauksen jäljiltä suunta oli vain ylöspäin. Harjoituksia kuluneille parille viikolle oli sisältynyt normaalia enemmän, ja pantterit olivatkin valmiina pistämään parastaan.

Kuva: Oona Mikala

Nykypäivänä naisten harrastesarjalaisille harvinainen aamuharkka sujui tutisevissa ja kenties hieman uneliaissa merkeissä. Aamukahvin ja ehostautumisen jälkeiseen kilpailuun lähdettiin kuitenkin varmalla fiiliksellä.

Kilpailumatolla tunnelma oli kohdillaan. Vaikka suoritus sisälsikin jälleen harmittavia välinevirheitä, pystyttiin kilpailuun olemaan paljon edellistä tyytyväisempiä. Pisteitä panttereiden suorituksesta ropisi 15.300, millä joukkue kipusi kymmenen osallistujan joukossa toiselle sijalle.

Kuva: Oona Mikala

Kun valmentaja Oona Mikalta kysytään kommentteja päivästä, nousee esille erityisesti Senni ”asioidenhoitaja” Niemisen kehujen arvoinen ilmaisu. Oletettavasti valmentaja on siis ainakin joiltain osin tyytyväinen joukkueen suoriutumiseen.

Syksyn ensimmäisen kilpailun pronssi on nyt kirkastettu hopeaiseksi. Kauden viimeinen koitos häämöttää 17.11., jälleen kotihallilla Vaajakoskella. Tavoitteena on tietenkin jatkaa nousujohteista kautta ja napata syksylle kultainen päätös. Kaikki Riemu-fanit kutsutaankin lämpimästi kannustamaan Panttereita ensi viikon lauantaina Vaajakosken liikuntahallilla käytävään kilpailuun!

 

Panttereiden kilpailukausi on sujunut toistaiseksi nousujohteisesti. Ensi viikolla joukkue kaipaa riemulaisten kannustusta, jotta kausi päästään päättämään kultaan.