Liki kuukauden tauon jälkeen Riemun futsalistat pääsevät lauantai-iltana jälleen Monnarin kotiparketille mustaturkoosin yleisön eteen taitojansa esittelemään. Mikäs sen parempaa! Kyseessä on vieläpä kärkiottelu helsinkiläistä Zenith Myllypuroa vastaan: ennen viikonlopun otteluita Riemu on sarjakärki Zenithiä pisteen perässä kakkosena.

Riemu lähtee otteluun hyvillä mielin voittoisan Turun reissun jälkeen. Kaiken muun hyvän lisäksi Coach Holopaisella alkaa olla positiivinen ongelma käsissään kokoonpanoa pohtiessaan, sillä sairastuvalta on palannut ukkoa treenivahvuuteen, ja pelimiestä on jalkapallokauden viimein päättyessä liittynyt joukkoon ympäri Suomenmaan. Mikäs siis sopivampaa kuin toivottaa Helsingin herrat tervetulleeksi Keski-Suomen futsalkehtoon! Vieraskoreudesta ei Zenithin poikien varmasti tarvitse haaveilla, sen verran Riemun riveistä löytyy landelaisia, jotka ovat enemmän kuin valmiina luuttuamaan Monnarin lattiaa stadilaisilla vierailijoillaan.

Janne Paski edusti viime kaudella Zenithia..

Riemun huippusalainen tiedustelujaosto, Liikunnan Myyrät, on myös ollut vauhdissa viikonlopun ottelua silmällä pitäen. Tällä kertaa ei tarvinnut mennä merta edemmäs kalaan, sillä yksi joukkueen tulokkaista, Janne Paski, edusti viime kaudella juuri viikonlopun vastustajaa Zenithiä. Jopas sattui! Janne odottaa innolla lauantain kohtaamista: ”Siistiä päästä pelaamaan vanhaa (sanan molemmissa merkityksissä) joukkuetta vastaan. Zenith on aloittanut kautensa poikkeuksellisen hyvin, he ovat ilmeisesti luopuneet joukkueen perinteestä hävitä kauden viisi ensimmäistä peliä. Zenith on tunnettu varsin kettumaisesta puolustuksesta, joten luvassa on varmasti kovaa vääntöä.”

Vastustajan valmennustiimissä ollaan oikein matemaatikon voimin pohdittu, josko todennäköisyydet ovat lainkaan heidän puolellansa Riemun atleetteja vastaan. Riemu ei tähän vastustajan asettamaan hunaja-ansaan aio astua, vaan lähtee nöyrästi toteuttamaan omaa pelitapaansa heti pelin alusta lähtien. Tähän Janne, joka myöskin on matemaatikko, lisää vielä, että lopulta useamman kerran pallon vastustajan maaliin upottanut joukkue voittaa. Hienosti pähkäilty!

 

Tule siis lauantai-illan ratoksi Monnarille tsekkaamaan kumpi joukkue mättää enemmän maaleja ja nappaa sarjan kärkipaikan itselleen! Ottelu Riemun ja Zenithin välillä lauantaina 3.11. klo 18:00!