Raportin tarjoaa Grilli21, jonka jonossa ei rähistä ja takit pysyvät ehjänä.

Riemun jääkendojoukkue Koirat suuntasi sunnuntaina voiton saattelemina Porvooseen lauantain voitokkaan 1-4 -voiton jälkeen. Otteluun valmistautumien aloitettiin välittömästi pelin jälkeen, eikä siinä tehty yhtään virhettä. Kaikki esimerkiksi nukkuivat hyvät yöunet, jotta varmistettaisiin valmiuden olevan riittävällä tasolla heti ottelun alussa. Vastassa oli Hunters, joka kuuluu sarjan kärkijoukkueisiin, joten hereillä olisi oltava ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

Ja 20 sekunnin pelin jälkeen Hunters olikin 1-0 johdossa lol. Peli ei onneksi ehtinyt vanheta kuin 3 (kolme) minuuttia takaiskuosumamaalista, kun Koirien kolmen ottelun maaliputkessa viilettävä konkariliideri Markus “Markku-setä” Rämä tykitti Waltteri “Wade” Viitasen syötöstä onetimerin yläpeltimummoon ja peli oli 1-1! Erässä ei sen kummempia tapahtunut ja näissä lukemissa mentiinkin tauolle.

Toisessa erässä jäähyportin oviluukku alkoi käydä turhan tiuhaan tahtiin Reimukeikko:n näkökulmasta, mistä isäntäpoppoo pääsikin naattimaan oikein urakalla. Koirille tuomittiin yhteensä neljä (4) kahden (2) minuutin jäähyistuntoa, joista Hunters tykitti kaksi ylivoimamaalia ja yhden samalla sekunnilla,kun jäähy loppui, joten sitä ei teknisesti voitu merkitä ylivoimamaaliksi , vaikka käytännössä se olikin, mutta kun kerran näin on päätetty, niin näillä mennään. Toiselle erätaukojaksopaussille lähdettiin siis lukemissa 4-1.

Ei ollut Koirien päivä tämä.

Kolmannessa erässä Koirien oli tarkoituksena pysyä poissa jäähyiltä, luoda painetta vastustajan päätyyn ja kammeta peli tasoihin. Ensimmäinen minuutti meni vähän siihen suuntaan, kun 50 sekunnin jälkeen Huntersilla oli 4 laukausta maalia kohti ja Riemun jäähyportti aukesi taas koukkaamisrikkeen seurauksena. Hemmetti! Koirat onnistui pikuhiljaa saamaan peliä toiseen päätyyn. Lopulta ajassa 54:51 Ari “Kumi” Närhi onnistui niittaamaan kiekon yläpömpeliin, kun Rimeu pelasi ilman häkkipussaria. Vähän tämän jälkeen lisäosumia haettiin jälleen ilman veskamolaria, mutta tällä kertaa Huntersin hyökkäilijä onnistui tökkäämään kiekon tyhjään pönttöön. Koirat onnistui kuitenkin saamaan vielä kaksi jäähyä viimeiseen kolmeen minuuttiin, joista ensimmäisellä Hunters viimeisteli loppulukemiksi 6-2. Näin ollen haave kuuden (6) pisteen luokkaretkestä jäi haaveeksi, vaikka koko joukkue olikin isolla sydämellä siihen sitoutunut.

Seuraavan kerran päästäänkin kotijäälle, kun lauantaina vastaan luistelee Laser HT! Ottelu alkaa klo 19:30.

Luu:

Luun ansaitsi ykköskenttään nostettu ja lauantaina 1+2-pisteet tehoillut Jesse “Härmän häjy” Kuusela, joka pelasi viikonloppuna hyvää lätkäkiekkoa.

Nahkarotsi ja Samu in Space:

Torsovaatetus meni tällä kertaa Johannes “Charlie” Sallilalle.

Possu:

Jäi röhkimään karsinaan