Waltteri Viitanen tykkää laittaa lättyä pussiin.

Liikunnan Riemun huvikseen opiskeleva “Too cool for school” lätkäsquad Koirat karsiutui täpärästi Suomen Cupista viikonloppuna. Vastassa lauantaina oli Savonlinnan Pallokerho, joka oli männä kaudella Mestiksen pronssilla ja Suomen Cupin hopealla sekä voitti sarjansa toissa kaudella. Vastusvihulainen oli siis kivikova, mutta sehän vasta Riemukiekon sytyttää! Ottelussa oli myös panosta kumpaisellekin jengijoukkueelle, kun Koirille olisi riittänyt kuuden maalin voitto SaPKosta, jolle puolestaan riitti jatkopaikkaan yksi piste.

Ensimmäisessä erässä SaPKo oli hienokseltaan niskan päällä, mistä kertovat maalikehikkoa kohti suuntautuneiden vetolaukausten määrä (Riemu 3 – SaPKo 18 xD). Peli pysyi 0-0:ssa, kunnes Riemun Markus “Markku” Rämälle tuomittiin kaksiminuuttinen ja Koirien takkuillut alivoima ei voinut SaPKon maalinedusohjaukselle mitään. Vierasjoukkue sai luotua kovaa painetta ja ylivoimahyökkäilyjä Riemukiekon päätyyn ja onnistui terävällä laukauksella yllättämään vahtimolari Henri “Sipsilimuvegaani” Tikkasen.  Myös Koirille tarjottiin ylivoimaa. Se tosin meni pilalle, kun vaihtopenkillä nytkähti, ja yhtäccii kentällä olikin kuusi kenttäpelaajaa. Erätauolle mentiin tilanteessa 0-2.

Raportin tarjoilee Keuruun Kuntoutus!

SaPKo napautti heti 2. erän alkuun pelin 0-3:en ja Koirien jatkopaikan tilanne alkoi näyttää hieman huolestuttavalta. Isäntäkotijoukkueen onneksi alivoima löysi yhteisen sävelen, mutta epäonneksi ylivoima ei tuottanut ihan toivottua tulosta. Savonlinnalaiset onnistuivat saamaan alivoimalla läpiajosta maalin. Tästä seurasi ikävä musta hetki, kun SaPKo kasvatti johtonsa jo kuuteen maaliin alle kahdessa minuuttiminsassa.

Kolmanteen erään lähdettäessä asetelma oli kristallinkirkas ja tavoite oli kaikilla mielessä. Riemun täytyi napauttaa 12 maalia varmistaakseen jatkopaikkansa ensi viikonlopulle. SaPKo lisäsi Riemun ahdinkoa tekemällä 7:n maalinsa. Tämän Riemun valmentaja Simo “Velho” Luukkainen otti kuuluisan aikalisänsä, jonka jälkeen usein tulee maali. Niin kävi nytkin, kun ylivoimalla Lauri “Viivapelote” Viitanen tykitti tulisen läissylämärin yläpeltiin! Syöttöpisteet huus… ansaitsivat Ari “Daddy Cool” Närhi ja Mikko “Hondamies” Hyvönen. SaPKo onnistui tekemään vielä yhden maalin, minkä jälkeen Riemu onnistui kahdesti! Ensinnä limppuplätyn maaliverkon perukoille iski Waltteri “WadeTrain” Viitanen Lauri-veljensä syötöstä. Alle 20 sekuntia tästä Saku “Nännipiha” Piha karvasi kiekon siniviivalla ja löysi etualasesta tyhjää tilaa. Näin ollen loppulukematulokseksi muodostui 3-8, mikä ei aivan riittänyt jatkopaikkaan. Hemmetti!

Saku “Fuksi” Piha oli Suomen Cupissa tehokas 4+1- tehoillaan. Kuvan Saku ei liity tapaukseen.

Tappiollisesta tuloksesta huolimatta Koirissa oli monia onnistujia. Etenkin asennetta löytyi joka äijäukolta eikä missään vaiheessa luovutettu. Suuri kiitos tästä kuuluu runsaslukuiselle ja äänekkäälle Riemuperheelle!

Luu:

Luun ansaitsi tällä kertaa kovassa kiekkosadetykityksessä ollut byyristevari Henri “Pizzavastaava” Tikkanen, joka piti Koirat mukana pelissä hyvällä perustekemisellä ja muutamalla spagaatilla.

Samu in Space:

Kosminen Samu in Space- huppari päätyi tällä kertaa 1. ja 3. kentän keskussentteri Ari “Ylivoimainen” Närhi, joka jaksoi puurtaa ja painaa koko illan.

Possu:

Jäi taas röhkimään karsinaan.