Koirien vieraspelien kuljetukset hoitaa Tmi Lepikonmäki!

Noniin lapsukaiset ja muut hassut, se on iltasadun vuoro. Riemun Koirat kärsi kauden avaustappionsa Kajaanissa Hokin vieraana lukemin 8-3, tosin peli ei välttämättä ollut numeroiden mukainen tai antanut todellista kuvaa joukkueiden tasoeroleveleistä. Seuraavaksi kerromme, kuinka niin ei.

Koirat lähti kohti Kainuuta vajaalla rosterilla, sillä keskiviikkoinen 12:15 lähtö ei kaikille ttyä ukoille ole saavutettavissa. Noh, mikäs siinä, 3 kentän rosterikokkeli saatiin kuitenkin revittyä Tmi Lepikonmäen linja-bussiin, jota ajaa tuttuun tapaan Sampo eli “Sampiainen”! Hallillekin ehdittiin ajoissa ja joukkueessa oli positiivinen hype ennen ottelun alkua, mihin vaikuttivat hyvä ruoka ja miellyttävän mittainen jäälämpö.

Sampo on hyvä kuskikuljettaja!

Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen. Molemmat joukkueet puolustivat ja hyökkäsivät fiksusti, tosin sarjatasolle tyypillisesti muutama hasardi maalipaikkakin syntyi molemmille joukkueille. Riemun veskamolari Aleksi “Nimbus 2001” Nieminen kiusasi vastustajien hyökkääjiä ja piti Koirat mukana pelissä. Ensimmäisenä maaliverkkoja heilutti kesällä D-Kiekosta loikannut Miska “Jokapaikanhöylä” Autio, kun hän ujutti kiekon Hokin maalivahdin pujuista sisään. Likaisen esityöduunin maaliin tekivät Otto “Veksi” Jääskeläinen ja Saku “Pihakeinu” Piha. Hokkikiekko onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun 3-1-hyökkäyksestä ja ensimmäiselle eräpaussille mentiinkin koripallolukemissa 1-1.

Toisessa erässä kotijengijoukkue onnistui tökkimään kiekon verkkoon maalinedustalle ilmestyneestä häröpallosta, mutta Riemukiekon ykköskenttäketju onnistui upean suoran hyökkäyksen päätteeksi tasoittamaan tilanteen 2-2:en. Maalin teki Ari “Kanakori” Närhi ja  syöttöpisteen keräsi Niklas “Onks kellää toisii munasuojii” Huovila. Hokki onnistui 4 minuutin päästäjälkeen iskemään tilannelukemiksi 3-2, minkä jälkeen Riemun jäähyportin oven kestävyyttä alettiin testaamaan. Kotipoppoo teki kaksi peräkkäistä ylivoimamaalia ja tilanne alkoi näyttää aavistuksen verran harmilliselta. Onneksi Riemu ei pienestä hätkähdä. 10 sekuntia ennen erän loppua aloitus oli Riemun päädyssä ja kiekko saatiin vielä toimitettua Kajaanilaisten maaliin pizzalähetin tarkkuudella. Maalin tykitti Otto “Tehoukko” Jääskeläinen, syöttöpiste merkittiin Miska “We have a good kemia” Autiolle. Mehuhetkelle lukemissa 5-3.

Ruokapaikka Lori toimitti pitsat ja falafelrullat niitä tarvinneille minuutin tarkkuudella.

Kolmoserässä Riemun jäähyily kostautui ja Hokki rankaisi tehden vielä 2 ylivoimamaalikaappia. Jäähyilystä väsyneen Koirakerhon puolustus alkoi rakoilemaan, ja kotiposse saikin vielä yhden tekopaikkatontin ja naulasi loppulukemiksi harmillisen 8-3:n. Pelistä käteen jäi siinä mielessä hyvä tilanne, että mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat yhä olemassa, jos huvikseen kiekkoa pelaava opiskelijaryhmä voittaa ammatikseen rahan takia pelaavan SaPKon lauantaina. Panosta siis riittää!

Luu: Aleksi “Nimbus 2002” Nieminen

Snibbe otti hienoja koppitorjuntoja maalintekopaikoista ja piti lukemat kurissa, sillä kotijengillä oli huomattava määrä maalipaikkoja.

Samu in Space: Kalle-Veikko “Kalevauva.fi” Koivisto

Kalle-Veikko tsemppasi ja pelasi hyvin ja ansaitsi mystisen hupparin itselleen.

Possu:

Jäi röhkimään karsinaan.