Tikin kummiyrityksenä jatkaa Työtehoseura eli TTS!

Liikunnan Riemun Koirat sai lisää jatkuvuutta ryhmäänsä, kun kolme edelliskautta maalinsuulla kiekkoja pysäytellyt Henri “Puujalat kopissa, kumijalat kentällä” Tikkanen ei päässyt sopuun KHL-sopimuksen yksityiskohdista, minkä johdosta Riemun kanssa tehty optio tulevista vuosista käytettiin. -Näin tämän kokonaisvaltaisesti parempana vaihtoehtona, Tiki kommentoi.

Joukkueen somevastaavana toimiva Tiki toimii myös seuran varapuheentohtajana (Vice President).

 

Riemun kiekkohistoriassa eniten otteluita pelannut maalimolkkeri kertoo kesän kuluneen ympäri Suomenmaata erilaisten jääkiekon viitepelien, kuten rullakiekon, street hockeyn, golfin ja tenniksen, parissa. Myös jäällä on päästy käymään kiitettävästi ja punttisalin hämärään on jääty toisten lähdettyä. Lisäksi rusketusta on hankittu kiitettävästi, jotta valkoiset varusteet näyttäisivät entistä valkoisemmilta. -Näin ollen minun ei tarvitse vielä ostaa uusia, pohtii @maalivahtiki Snapchatista.

-Tikin kanssa on loistava jatkaa, kommentoi päävalmentaja Simo “Bone” Luukkainen. -Kova äijä jäällä ja sen ulkopuolella, iso pelaaja koko toiminnan kannalta. Tikin jatko oli meille selvää alusta lähtien. Jäiden alettua katsotaan, miten vahtiveskariosasto täydentyy, mutta Tiki antaa hyvän selkänojan koko jutulle.

Toivottavasti Riemu saa piakkoin lisää sopimuksia, jotta Simon ja Tikin ei tarvitse kahdestaan treenata piakkoin alkavilla jäillä!

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Henri “Tiki” Tikkanen on muuten vegaani.

Jatkosopimuksen tarjoaa TTS.

😀