Liikunnan Riemun jääkiekkojoukkue Koirat on aloittaa jääharjoittelun tässä kuussa, ja onkin tullut aika palata sorvin ääreen myös median osalta. Elokuun ensimmäisen päivän ensimmäiseen ja viimeiseen uutiseen tiedotamme, että Koirien “bench boss” on valittu pitkällisten neuvotteluiden ja MOL:in sekä Keski-Suomalaisen seuranhakupalstan kautta toteutetun avoimen haun jälkeen! Raippaa heiluttaa myös tällä kaudella Simo “Ei Voi Olla!” Luukkainen! Simo on Liikunnan omia tuotoksia ja pitkän linjan riemulaisia, sillä hän oli aikoinaan muiden shamaanien kanssa perustamassa rakasta seuraamme.

Maisteri työssään. Kuvan henkilö liittyy tapaukseen.

Simo toi viime kaudella ison läjän ammattimaisuutta ja omistautuneisuutta koiralaumaan ja näytti epäilijöille, että pystyi täyttämään Lassis “Welho” Siljantosin suuret saappaat ja ottamaan haltuun toimiston mustan sohvan. -Vankka aikomus on, että Liikunnan Riemu on kauden alkaessa vahvempi ja valmiimpi kuin koskaan aiemmin sen historiassa. Se vaatii vielä monta asiaa kohdilleen, mutta ainekset ovat olemassa. Peruskivi on valettu edellisten kausien aikana ja tarkoitus on nyt mitata sen kestävyyttä, runoilee Kova Luu. -GM Hyvönen on tehnyt hyvää työtä. Joukkue tulee säilyttämään identiteettinsä, mutta samanaikaisesti kilpailu pelipaikoista tulee olemaan entistä kovempi.

Joukkueeseen on vissiin saatu haalittua uusia pelaajia. Heistä tiedotetaan, kun hetki lyö. Poistumaa on myös jonkin verran, kun Iiro “Ipi” Junnila  ja Tuomas “Fisu” Särkijärvi siirtyvät rahakkaampien sopimusten perässä muualle; Iiro Ranskaan ja Särki Alavudelle. Liikunnan Riemu kiittää molempia herrasmiehiä palveluksistaan ja toivoo, että näemme molemmat vielä mustaturkooseissa peliasuissa! (Ei Karhu HT:ssa)

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Riemun joukkue tulee 50 % todennäköisyydellä olemaan vahvempi kuin viime kaudella!