Myöhään lauantai-iltana Suomen aikaan suoritettiin Coimbrassa arvonta, joka antaa suunnan turnaukselle. FC Liikunta oli ennen turnausta rankattu kuudenneksi aikaisempien kisojen menestyksen perusteella. Juuri ennen arvontaa kävi ilmi, että Turkin edustaja Adnan Menderesin yliopisto oli päättänyt luovuttaa kisat, eikä lopulta matkustanut Portugalin maaperälle. Tämä tarkoitti sitä, että 15 osallistuvaa joukkuetta arvottiin neljään lohkoon, joissa kolmessa on neljä joukkuetta ja neljännessä vain kolme joukkuetta. Lohkoista kaksi parasta pelaavat torstaina alkavissa jatkopeleissä sijoista 1-8, kaksi huonointa sijoista 9-15.

Arpa heitti FC Liikunnan lohkoon D, johon päätyi kolme joukkuetta. Riemun lisäksi lohkoon arvottiin Ranskasta Rouenin yliopisto sekä Itävallasta Grazin yliopisto. Tämä tarkoitti joukkueelle yhtä lisäpäivää valmistautumiseen. Myös valmennusjohto pääsee myös tarkkailemaan tulevia vastustajia heidän kohdatessa jo sunnuntai-iltana. Riemun ensimmäisen peli pyörähtää käyntiin maanantaina kello 16:15 paikallista aikaa. Palautuminen jää kuitenkin lyhyeksi, sillä seuraava peli on jo tiistaiaamuna 9:00. Tämän jälkeen nähdään, pelaako FC Liikunta muutaman vuoden tauon jälkeen puolivälierissä vai onko joukkueen tyytyminen sijoitusotteluihin. Seuraa Riemun matkaa sosiaalisesta mediasta matkalla Euroopan huipulle! Lohkon otteluohjelman löydät myös kisojen tulospalvelusta

Lohko D:

University of Rouen (Ranska)

University of Jyväskylä

University of Graz (Itävalta)

Otteluohjelma:

Rouen – Graz 22.7. kello 18:30 (20:30 Suomen aikaa)

Graz – FC Liikunta 23.7. 16:15 (18:15)

FC Liikunta – Rouen 24.7. 9:00 (11:00)