Glitteriä, glamouria ja glooriaa. Oli jälleen Riemugaalan aika. Tämä upea tapahtuma järjestettiin tänä vuonna jo viidettä kertaa, joten Riemugaalan epiteetiksi voidaankin nostaa jo sana perinteinen. Illan päätähdet eli riemulaiset sekä yhteistyökumppanit (mm. Nordea, FreeTime, Sonaatti) saivat nauttia upeista ohjelmanumeroista, hyvästä ruuasta sekä riemuntäyteisestä illasta.

Illan juontajat Olli Lehtonen sekä Roosa Louhimaa aloittivat iltapuhteensa, ja ensimmäisenä oli vuorossa Riemun puheenjohtaja Jani Laaksosen vivahteikas puhe, joka painotti Riemun seuran vahvaa voimavaraa eli yhteisöllisyyttä. Tätä seurasi hänen sukunimikaimansa Sporticuksen pj Petri Laaksosen puheenparsi, jonka aikana hän korosti edellä mainitun yhteisöllisyyden tärkeyttä, vaikkakin Jani olikin hänen mukaansa jo kerännyt potin saman teeman alta.

Panttereiden päätähuimaavan shown, jaostojen vauhdikkaiden videoiden ja palkitsemisten sekä CaKon kauden läpileikkaavan potpuriesityksen säestämänä siirryttiinkin ruokailemaan maittavaa illallista sekä otettiin yhteiskuvia valokuvausseinän liepeillä.

Ruokailun jälkeen päästiin erikoispalkintojen pariin, ja vuoronsa sai historiallinen Riemun ensimmäisen kunniajäsenen nimittäminen. Eläkkeelle vetäytyvä dekaani Lasse Kannas sai tunnustuksen sujuvasta yhteistyöstä sekä kokonaisvaltaisesta tukemisesta Riemun toiminnan taustalla. Tämän jälkeen valittiin Hall of Riemun yhdeksänneksi jäseneksi ex-puheenjohtaja Jonne Silonsaari, jonka kiitosvideolla esittämä räppi oli ikimuistoinen ja tunnelmaa nostattava hetki.

Erikoispalkinnot saivat kruununsa, kun Jori Lagerblom palkittiin Vuoden riemulaisena. Todellisen riemusydämen omaavan Jorin lisäksi kaikki ehdolla olleet sekä palkintoja saaneet ansaitsevat ison käden ollessaan tärkeitä palasia Riemun toiminnassa. Gaalaillan Paviljongissa päätti yllätysesitys, jonka päätähti Hulda Rankanen esitti veret seisauttavan tankotanssin. Riemuchänttien saattelemana juhlaväki siirtyi FreeTimen puolelle, ja pippalot jatkuivat yön pikkutunneille asti. Seura kiittääkin riemuperhettä jälleen kerran mahtavasta kaudesta, jatketaan yhteistä työtä Riemun eteen nokka pystyssä, ylpeinä mustaturkoosista!

Palkitut

Kunniajäsen

Kunniajäsen numero 1: Lasse Kannas

Hall of riemu

Jäsen numero 9: Jonne Silonsaari

Erikoispalkinnot

Vuoden riemulainen: Jori Lagerblom

Vuoden fani: Anna Nätkynmäki

Latu-palkinto: Jere Lehto

Vuoden tulokas: Kampuksen Kanki

Vuoden valmentaja: Mikko Enroos

Vuoden teko: Muikkujen tappioton kausi päättyen nousujuhliin

Nordean vuoden Riemu-hetki: Riemu – D-Kiekko: yli 1000 katsojaa, 2-0 voitto, Tikkasen nollapeli

Jaostopalkinnot

Campuksen Koonto (tanssi): Mirva Mäkelä

FC Liikunta (OEM-jalkapallo): Santeri Paajanen

Futsal (miesten liigajoukkue): Sami Myllymäki

Futsal 2 (miesten kakkosjoukkue): Eino Muhonen

Hauvat (harrastejääkiekko): Jani Laaksonen

Kissat (taitoluistelu): Anna Nätkynmäki

Koirat (jääkiekko Suomisarja): Ari Närhi

Kotkat (miesten lentopallo): Jarno Huupponen

Lepardit (naisten lentopallo): Marika Marjamäki

Mambat (naisten futsalin liigajoukkue): Hanna-Mari Pietilä ja Ilona Mikkelä

Mambat 2 (naisten harrastefutsal): Taija Savolainen

Manaatit (miesten koripallo): Aleksi Nummelin

Minkit (naisten koripallo): Sanna Palomäki

Muikut (naisten salibandy): Pauliina Muraja

Mäyrät (miesten pesäpallo): Heikki Hurskainen

Pantterit (joukkuevoimistelu): Roosa Louhimaa

Pingviinit (alamäkiluistelu): Jere Lehto

Riemu jalkapallo (jalkapallo 4. divari): Mikael Vähäsarja

Sählypojat (miesten salibandy): Hans Mäenalainen

 

Puheenjohtaja Jani Laaksosen rauhallisen painava puhe piti riemulaiset vielä levokkaina penkeissä…

…mutta käsistähän se homma sitten lopulta lähti.:D