Kuva: Oona Mikala

Riemun voimistelujaosto kävi päättämässä kevään kilpailukautensa menneenä viikonlopuna Tampereella. Upouudessa Kauppi Sports Centerissä järjestetty kilpailu oli riemukas lopetus Panttereiden kaudelle, vaikka vastoinkäymisiltä ei kisavalmistautumisessa selvitty. Yhden voimistelijan loukkaannuttua kisaa edeltävällä viikolla lähdettiin Tamperetta kohti suunnitelmista poiketen seitsemän voimistelijan iskujoukolla.

Naisten kilpasarjan ainoana osallistujana Pantterit joutuivat kilpailemaan samassa sarjassa kivenkovien 16–20 -vuotaiden joukkueiden kanssa. Suoritukseen lähdettiin kaikki tai ei mitään -asenteella, joka tuotti tulosta. Fiilis matolla oli niin huikea, että ohjelman herkkien kohtien tulkitseminen tuntui haastavalta hymyn puskiessa väkisin kasvoille. Kauden vahvin suoritus palkittiin kevään ennätyspisteillä 15,60 ja tiukan kisan neljännellä sijalla.

– Mä oon tyytyväinen näihin naisiin. Matolla nähtiin riemukas suoritus, iloitsi Panttereiden kisakokoonpanoa Tampereella luotsannut Oona Mikala.

 

Panttereissa valmentajien taitotaso on vähintään sama kuin voimisteiljoiden. Kuvan liike on Panttereille tyypillinen turvamuna-tasapaino.