Riemu tekee uuden aluevaltauksen, kun se siirtyy KHL:ään!

Liikunnan Riemun jääkiekkojoukkue Koirat siirtyy pelaamaan Itä-Euroopan KHL-liigaa! Asia varmistui myöhään lauantai-iltana, kun joukkueen GM Mikko “Cowboy” MacHyvönen sai pitkäksi venyneet neuvottelut päätökseen KELAn kanssa. Opiskelijajoukkue Riemu on jo aiemmin pelannut Suomi-sarjaa veronmaksajien rahoilla, mutta nyt myös KELA lähtee oikeasti isosti tukemaan joukkueen taivalta, mikä mahdollisti siirtymisen isoon liigaan. -Sopimus oli meille todella hyvä, kommentoi Hyvönen. -Opintojen yhdistäminen pelaamiseen tulee olemaan aikaisempia kausia haastavampaa, mutta eipä tässä ole mikään kiire valmistua… Eipä taida olla aiemmin opiskelijajoukkue tämmöistä tehnyt, joten hienoa, että Suomen kansa tukee meitä tämmöisssä puuhastelussa.

Riemun kustannukset ensi kaudella maksaa KELA.

-Näimme tässä hyvän mahdollisuuden mainostaa palveluitamme, kommentoi asiaa Kansaneläkelaitoksen pääjohtaja Elli Aaltonen. -Koemme, että tätä kautta opiskelijat voivat paremmin tavoittaa palvelumme ja toivomme saavamme useamman opiskelijan nostamaan opintotukea.

Joukkuetta KHL:ssa kyyditsee tietysti Tmi Lepikonmäen bussit ja Sampo. -Pitkiä reissuja tulee bussilla, mutta nuorison parastahan tässä harrastetaan, kommentoi noin miljoona kilometriä ensi kaudella ajava Sampo.

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Kansaneläkelaitos saa Riemulta vastineeksi silliä ja kuravettä.