Riemu suuntaa lauantaina etelän lämpöön Espooseen Golden Futsal Teamin vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuussa jätti riemulaisten hampaankoloihin pureskeltavaa, sillä tällöin GFT vei ottelun nimiinsä lukemin 1-5. Erityishöystön otteluun tekee luonnollisesti Riemusta
valmistuneet ja GFT:iin siirtyneet Eemeli ”Emppu” Jokinen, Lasse ”Balo” Saari, Ville ”Koitti” Vähäkoitti, Tom ”Kössi” Korolainen sekä viimeisimpänä etelään suunnannut Eetu ”Nalle” Parpala.

Yleisemmin ”Riemun Farmina” tunnetun GFT:n kausi on ollut vaihteleva. Joukkue majailee sarjan keskikastissa, sillä 12:ta pelistä on tarttunut mukaan 20 pistettä. GFT:n viimeisin ottelu päättyi 2-1 tappioon Ilves FS:ia vastaan. Riemun peli on osoittanut elpymisen merkkejä erittäin vaikean alkukauden jälkeen. Tyylikäs voitto PP-70:stä sekä niukka 3-4 tappio mestarijoukkue Sieviä vastaan ovat nostaneet joukkueen fiilistä ja uskoa loppukauteen. Erityisesti kehitystä on tullut alkukaudesta harmaita haituvia aiheuttaneen maalinteon osalta, sillä kahdessa viime pelissä on Riemu heilutellut verkkoja yhteensä 11 kertaa.

Riemun edellinen ryöstöretki Espooseen päättyi riemukkaasti, sillä vuosi sitten ottelu ratkesi jatkoajan jälkeen Riemun 3-4 voittoon. Tätä temppua lähtee Sakari ”Visailija” Holopaisen miehistö toistamaan! Loppuun vielä pelikiellosta parketeille palaavan Markus ”BadBoy” Riikilän kommentti tulevasta
ottelusta.

Markus, millä mielin odotat vanhan ketjukaverisi Nalle Parpalan kohtaamista?
-”Olen kotoisin Itä-Suomesta, jossa karhun kaataminen on tuttua puuhaa. En näe mitään syytä, miksei yksi nalle kaatuisi tänäkin lauantaina.”

Ottelu alkaa Opinmäen koululla lauantaina 13.1. klo 16.00. Ottelua voi seurata suorana osoitteesta https://futsal-liiga.tv/index.php/miehet/gft.