Sopimusuutiset tarjoaa Kespet Oy!

Riemun Koirat sai joululahjaksi pinon pelaajasopimuksia, joista kaksi ensimmäistä julkistetaan nyt! Hyvin menneen alkukauden jälkeen puumerkkinsä pahviin tuhersivat Otto “Jaeaeskelaeinen” Jääskeläinen sekä Johannes “Hallitus” Sallila! Sopimukset ovat 1+x-vuotisia eikä kukaan tiedä, kenellä on hallussa optio jatkovuosista.

Jo useamman vuoden Riemussa kiekkoillut Jääskeläis-Otto on viettänyt tehokasta alkukautta ja on jo lähes tuplannut viime kauden pistesaldonsa tehden 18 otteluun tehot 6+6, vaikka hänen tutkaparinsa Kaarlo “Kaakelberg” Kurvinen onkin ollut alkukauden matalan paikan leirillä Balilla. Sallila puolestaan siirtyi Jyväskylään täksi kaudeksi USA:n yliopistosarjoista vietettyään 4 viime kautta Neumann Universityssä Philadelphian lähettyvillä. Manselaista alkuperää oleva voimahyökkääjä on nakuttanut 15 otteluun tehot 4+6.

-Hienoa jatkaa Riemussa. Joukkue on pysynyt melko samana, mutta merkittäviä vahvistuksia on myös tullut, joten tänä vuonna mennään pitkälle, kommentoi Otto-poika sopimustaan.

Sallilan kummifirmana kaudella 17-18 toimii Kespet Oy! Kespet on kansainvälinen LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden sekä alan asennustarvikkeiden ja käsityökalujen myynnin johtava yritys Suomessa. Kespet Oy tarjoaa kokonaisvaltaista eristystarvikkeiden ja ohutlevytuotteiden myyntipalvelua erilaisiin eristys- ja rakennustoimintoihin Suomessa ja ulkomailla.

Jääskeläisen kummiyrityksenä puolestaan toimii tavarataloketju Kärkkäinen.

 

Jussi “Peltsi” Peltosen hauskat faktat!

Otto “Odo” Jääskeläinen tuo joukkueeseen tehoja, kettumaisuutta, vääntöä sekä positiivista energiaa ja aurinkoa pimeisiin talvi-iltoihin.

Johannes “Mune” Sallila tuo Koiriin virkistävän tuulahduksen Atlantin sekä Jyväskylän yliopiston kampiusalueen toiselta puolelta. Hänet valittiin myös vastikään tiukan äänestyksen jälkeen Liikunnan Riemun hallitukseen. Toimitus onnittelee valinnasta!