Riemun Mambat palasivat taas tositoimiin viikon pelitauon jälkeen. Pelaajatilanne oli jälleen kerran loistava ja Mambat pääsivät haastamaan FC Nokiaa täydellä kokoonpanolla. Ennen ottelua molemmilla joukkueilla oli 6 pistettä. FC Nokia on kauden aikana pystynyt voittamaan ennakkosuosikit Ilveksen ja ACE:n, mutta hävinneet myös rökäletappioita. Mielenkiintoisesta joukkueesta on siis kyse, ja elintärkeistä pisteistä lähdettiin taistelemaan.

Peli alkoi FC Nokian kovalla prässipelaamisella ja Mamboilla meni hetki päästä peliin mukaan, mutta 6´kohdalla alkoivat maalikarkelot. Ensin pahanteossa oli Betelihem “Betty” Alemu, joka pääsi ohjaamaan Ilona “Vara-maju” Mikkelän matalan vedon vastustajan maalivahdin taakse. Samainen kenttä pääsi rokottamaan heti seuraavassa hyökkäyksessä, kun Noora “Norppa” Hakkarainen tuikkasi Hanna-Mari “Hansu” Pietilän yksin läpi. Pietilä kiitti ja kumarsi, ja sijoitti pallon varmasti alanurkkaan. 8´kohdalla Teronkin hymy nousi huulille kun ykköskenttä tehtaili upean syöttökuvion jälkeen maalin. Ella “Uus kapu” Haunian syöttö tavoitti laidalla kiitävän Karoliina “Kissanainen” Krögerin, Krögerin tarkka syöttö Anniina “Olin vähän hidas, en harhautellut kuin puolikentällistä kerrallaan” Ponkkoselle, joka pääsi vetämään maalin edestä pallon varmasti pussiin. Tämän jälkeen FC Nokia oli päästä pistejahtiin mukaan, kun 14´kohdalla Ella Lehtonen pääsi puolittaiseen läpiajoon, ja tasoitti pelin 3-1. Mambat eivät kuitenkaan työntäneet päätä pensaaseen, vaan minuuttia myöhemmin Betty pääsi antamaan loistavan syötön takatolpalle hiipineelle Noora “Hevosenpotku” Hakkaraiselle, joka laittoi pallon kauniisti tyhjään maaliin. Ekan puoliskon lopussa Mambat pääsivät vielä kaunistelemaan lukemiksi 5-1, kun Kröger pelasi mallikkaasti niin sanotusti loppuun asti. FC Nokian maalivahti torjui vedon eteensä ja Kröger, jälleen kerran, oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja suti pallon maaliin.

Toinen erä alkoi nokialaisten kovalla prässillä. Aavistelusta huolimatta tämä sekoitti hieman Mambojen peliä. Nokialaisten kova työ palkittiin jo 21´kohdalla. Sivurajapotkusta FC Nokian Senni Viren pääsi vetämään Mambojen portin välistä suoraan maaliin. Maali herätteli Mamboja taas pelipäälle ja seuraavat minuutit olivatkin tasaista vääntöä. 31´minuutin kohdalla Nokian Ella Lehtonen pääsi puskemaan takatolpalta pelin 5-3. Vaikka katsomossa tässä vaiheessa pieni hien kare nousikin otsalle, olivat Mambalaiset päättäneet voittaa tämän pelin. Tahtipuikkoja alkoi heilutella pelin parhaana palkittu Noora “Ex-Savolainen” Hakkarainen. Norppa pääsi murtautumaan oikealta kohti maalia, jonka jälkeen hän latasi aivan jäätävän vedo ylänurkkaan. Jos maalivahti olisi kerennyt torjumaan, olisi se ollut turhaa, koska todennäköisesti olisi lentänyt itsekin maaliverkkoon pallon mukana. Minuuttia myöhemmin Ponkkonen pääsi näyttämään taitojansa: pari nokialaista kahville ja tarkka veto ylänurkkaan. FC Nokia otti lopussa vielä reikäpaidan kentälle ja saivatkin rokotettua vielä kertaalleen 37´kohdalla ja kirivät 7-4. Jälleen kerran minuuttia myöhemmin Kröger kaunisteli lukemat 8-4. Taidokas nosto omalta puoliskolla tyhjään maaliin.

Peli oli melkoista maali-iloittelua ja molemmilla joukkueella oli omat momentuminsa pelissä. Mambat olivat kuitenkin päättäneet, että pisteet jäävät Jyväskylään ja näin tapahtui. Mambojen parhaana palkittiin Hakkarainen, eikä kenelläkään ollut tästä eriävää mielipidettä. Pelillisesti Mambojen peliä oli taas ilo katsoa. Vähän heikomman FTK-pelin jälkeen Mambat olivat löytäneet peli-ilonsa ja peli kulkikin paikoittain varsin mainiosti. Tästä on hyvä lähteä taas haastamaan astetta kovempaa MuSaFutsalia.