Raportin tarjoaa Elgood & Partco!

25.11. MUIK Hockey-Riemu 3-4 ja.

Marraskuisen lauantai-iltapäivän otteluun Riemun Koirat matkasi Uusikaarlepyyhyn, Komarov-arenalle MUIK Hockeyn vieraaksi. Hallin katossa komeilivat Leo Komarovin pelipaidat Torontosta ja Moskovan Dynamosta, joka onkin maailman ainoa Dynamo. Leksan juuret olivat kovasti esillä. Koiria ei päästetty halliin asti,vaan molemmat jengit pukivat tunkkaisissa ulkoparakeissa. Jää ja kaukalo muistuttivat pienen koon ja epätasaisuuden puolesta hektistä koiratarhaa.

Ensimmäinen erä alkoi lupaavasti ja Koirat otti pelin heti haltuun. Tästä huolimatta MUIK iski siniviivalaukauksellaan maalin erän puolivälissä ja saivat siitä henkeä puolustamiseen. Erän loppu oli Koirilta taantumaa ja näin kotijoukkueen 1-0 johdossa mentiin tauolle.

Tero “Jojo” Kuosmanen pelasi hienon ottelun.

Toiseen erään Koirat loi hyvän hengen kopissa ja kotijoukkue joutui kanveesiin, kun Riemu pyöritti peliä terrierin lailla MUIKin päädyssä. Erä oli maaliton aivan loppuun saakka, mutta lopulta hieman paitsiolta haiskahtaneen syöttökombinaation päätteeksi Johannes ”Comeback” Sallila iski pelin tasoihin. Syötön tähän maaliin antoivat Iiro ”Ipi” Junnilla ja Markus ”Marre” Rämä. Näin huilaamaan kolmatta erää varten lähdettiin tasatilanteissa 1-1.

Kolmas erä jatkui siitä, mihin Koirat toisessa erässä jäi ja peliä painettiin kovasti kotijoukkueen maalille. Lopulta Petteri ”Pebbe” Ikonen iski keskialueen käännöstä johtomaalin 1-2 tilanteeseen Johannes ”Mune” Sallilan ja Markus ”Markku” Rämän syötöistä. Näin alkoi peli näyttämään Riemun osalta aika paljon valoisammalta. MUIK iski kuitenkin 2-2 tasoihin kun ohi mennyt laukaus kimposi kaukalon päädystä maalin eteen ja yllätti puolustuskannalla olleen koiralauman sekä hyvin maalia vartioinen Henri ”Tiki” Tikkasen. Tästä kuitenkin sisuuntuneena koko pelin pakkasen puolella olleet Suomi-sarjan Kucherov ja Stamkos (Mikko Hyvönen ja Ari Närhi) iskivät pelin koirien johtoon. Mikko ”Cowboy” Hyvönen viimeisteli ja Ari”Juhis” Närhi ja Waltteri ”Wade” Viitanen toimivat esityön tekijöinä. Vaikka kolme minuuttia oli enää aikaa tämän jälkeen ja Simo ”Welho” Luukkainen rahoitteli terrieriperhettä aikalisällä, MUIK iski tasoihin minuutti ennen loppua ilman maalivahtia. Peli päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 3-3.

Hyvösen Mikko ja Närhen Ari pitivät kiekon Riemulla jatkoajalla ja ratkaisivat pelin.

Jatkoajalla ratkaisijoiksi nousivat jälleen Ari ”Näpä” Närhi tehden maalin Mikko ”Lehmipoika” Hyvösen syötöstä. Kiekonhallinta jatkoajalla meni Riemulle prosentein 99-1. Näin Riemun pistepussi kasvoi kahdella pisteellä!

Tässä vaiheessa on hyvä myös muistuttaa, että huomenna EI OLE ottelua Karhu HT:tä vastaan. Ottelu on siirretty tammikuun puolelle.

LUU: Johannes ”Mune” Sallila. Palasi ja pelasi esimerkillisesti läpi ottelun voittaen kaksinkamppailut ja ollen mukana tärkeissä maaleissa.

Samu-in-Space huppari: Tero ”Parta” Kuosmanen. Turvallinen olo olla kentällä Teron ollessa puolustamassa. Hyvää ja epäitsekästä pelaamista, voittavaa jääkiekkoa ja esimerkkiä muille koirille.

Possu: Possun ei onneksi tarvinnut tulla röhkimään Uusikaarlepyyhyn ja tiukkoihin koppeihin.

Tarvitsetko töitä? Kysy Go Onilta!