Riemun mustien mambojen harrastejoukkue aloitti kautensa Keski-Suomen piirin harrastesarjassa Leppäveden liikuntahallilla. Ensimmäinen ottelu pelattiin PaRia vastaan ja viime kauden perusteella odotettavissa oli tiukka kamppailu vikkelää joukkuetta vastaan. Ensimmäinen puoliaika meni pelituntumaa hakiessa ja PaRi ehtikin tekemään kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla. Puoliajan jälkeen puolustus saatiin tiiviimmäksi ja peli oli muutenkin tasaisempaa. Peli päättyi 3-1 ja Riemun ainoan maalin taituroi Taija Savolainen tarkalla vapaapotkullaan. Pelin kantavana voimana oli maalissa loistavasti suoriutunut Paula Havukainen.

Toinen peli oli JoSePaa vastaan ja liikkeelle lähdetiinkin reippaammalla ja luottavaisemmalla jalalla. Peli oli tasaista ja saimme aktiivisella puolustuksella peitettyä vaarallisimmat vedot. Toiselle puoliajalle lähdettiin kuitenkin takaa-ajoasemasta tilanteessa 0-1. Paula Havukainen siirtyi maalista kentälle ja maalia siirtyi vartioimaan Katariina Kekki. Havukainen ja Savolainen taikoivat upealla yhteispelillä pelin tilanteeseen 2-1, mutta JoSePa tasoitti nopeasti 2-2:een. Ottelu sai älyttömän päätöksen, kun Savolainen heitti tarkan loopin takakaarelle, josta Havukainen viimeisteli voittomaalin pelin viimeisellä sekunnilla. BOOOOM, näin harrastemambat saivat kotiintuliaisiksi kolme pistettä! Tästä on hyvä jatkaa kautta, RIEMULLA!

Kokoonpano:
Nea Fagerlund, Paula Havukainen, Marianne Hietaranta, Katariina Kekki, Laura Niemi, Mira Sakselin, Taija Savolainen.