Riemun alkukausi on ollut vaikea ja joukkue on tuskaillut erityisesti maalinteon kanssa. Peliesitykset ovat kuitenkin ajoittain olleet lupauksia herättäviä ja joukkueen sisällä onkin edelleen vahva usko tulosten parantumiseen. Harjoituksissa on menty kovaa ja pelaajavalmentaja Sakari ”Sakke” Holopainenkin on alkanut osua tolppien väliin. “Vaihdoin tuossa Addut Niken kenkiin ja vedot on alkanu uppoamaan. On kyllä mahtavaa olla viimein Nike-tiimissä,” iloitsee Holopainen.

Tältä näytti viime kauden luokkaretki Kemin lumilinnaan..

Kotijoukkue FC Kemillä on allaan hieno vierasvoitto viime kauden mestari Sievistä jatkoajalle venyneessä ottelussa. Voiton myötä kemiläisten itseluottamus on varmasti korkealla, eikä Riemun tavoitteena oleva tappioputken katkaisu tule olemaan helppoa. Riemun kentälliset ovat eläneet viime otteluiden aikana heikkojen esitysten myötä, eikä viikonlopun miehitys ole vielä täysin selvillä. Myös muutamien avainpelaajien pelikunto on arvoitus. Janne ”Törö” Törmäsen varbas on ollut pitkään kipeänä, Kasperi ”Kassu” Halmeen nilkka vihoittelee edelleen vahvoista teippailuista huolimatta ja Markus “Riikilä” Riikilän miesflunssa ei ota lähteäkseen.

Lauantain vieraspeliin oman erityismausteensa tuo yhteisbussikyyti Mambojen kanssa. Mambat pelaavat samana päivänä oman liigapelinsä Torniossa. Bussireissut ovat molemmille joukkueille harvinaista herkkua, joten kaikki varmasti nauttivat mukavasta yhteisestä retkestä pohjoiseen (ja varsinkin sieltä takaisin).

#yhdessäolemmevahvempia #strongertogether #varba

Riemu – FC Kemi lauantaina 11.11. klo 16.00. Ottelusta ei valitettavasti ole live-streamia tarjolla, mutta tekstitv:n sivu 288 palvelee mitä luultavimmin!