Tyniksen kummifirmana toimii Relicomp!

Riemun Koirat ja Sami “Tynis” Tynjälä ovat pitkien neuvotteluiden jälkeen päässeet sopimukseen, joka kattaa kauden 17-18. Puolustajana pelaava ja oikealta laukova rightin pakki Tynjälä piti kuitenkin optiot tulevista kausista itsellään. Viimeksi “Tyger” nähtiin Riemun väreissä II-divarikaudella 15-16 ennen, kun JYP-Akatemia huomasi hiomattoman timantin valtavan potentiaalin. Riemu sai siirrosta aikoinaan neljä banaania, jotka jaettiin joukkueen kesken eräissä keskiviikon treeneissä jään loputtua klo 23:15.

Ensimmäisessä virallisessa ottelussa Riemussa Sami uhrasi hampaansa, minkä johdosta hän käytti hetken ristikkoa. Ja hyvä kun uhrasi, sillä ottelu päättyi Koirien 9-0-voittoon!

-Eipä tässä nyt mitään pöllömpiä kommentteja ole… Mukava se on palata lähes parin vuoden tauon jälkeen takas mustaturkoosiin! Hyvällä fiiliksellä, vaikka siinä hetki pähkäiltiin, kertoo “Hyytelö”, joka panostaa kommenteissaan laatuun, eikä määrään. -Hienoa saada hyvä äijä takaisin oikeaan seuraan! Sami on komea mies ja erinomainen pelaamaan jääkiekkoa. Äijä on hyvä äijä!, hehkuttaa puolestaan joukkueen virkaa tekevä puheenjohtaja.

“Thynderstruckin” kummiyrityksenä toimii Relicomp! Relicomp valmistaa terästuotteita sekä muotoilee ohutlevyjä. Yhtiö käyttää uusinta teknologiaa ja tehokkaita valmistusmenetelmiä terästuotteiden valmistukseen. Lisäksi Relicomp valmistaa omassa tuotannossaan niin yksittäiskappaleet kuin isot sarjatkin, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – kilpailukykyisesti ja kannattavasti.

Jussi “Keski-suomalainen maalaisromantikko” Peltosen hauska fakta!

Sami “Tyyne” Tynjälä on Seinäjoen S-kiekkokiekon kasvatti, mutta hänen sukunsa on kotoisin Liikunnalta.