Timo88:n kummiyrityksenä toimii Fibion!

Koirat on kiinnittänyt opintonsa lähes päättäneen Timo “12 years a slav” Hantusen riveihinsä! Pesunkestävä endeeminen jyvääääskyläläinen keskushyökkääjä aloittaa jo viidennen kautensa Riemussa, tosin yleismies Hantunen kävi toissa kaudella lännessä puhtaasti taloudellisista syistä.

-Iso asia jatkamisessa oli se, että pääsee olemaan taas osa hienoa joukkuetta ja yhteisöä. Kyllähän tässä omat pelit on aikoja sitten kääntynyt jo ilta-auringon puolelle, mutta edelleen sitä välillä onnistuu löytämään reeneissä ja peleissä semmosen lapsenomasen innostumisen pelaamiseen. Siinä syyt, miksi vielä jatketaan, kertoo joukkueen DJ TIMO88. -Tavoitteet tulevalle kaudelle on pysyy aitona ja aina rokkaa, koska timantit on ikuisia.

Mustavalkoinen kuva Timon nuoruusvuosilta. Kuva: Tampereen Jääkiekkomuseo

 

 

Timpan kummiyrityksenä toimii Fibion Oy! Fibion istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi tekee sinusta oman arkesi asiantuntijan tarkkaan mittaukseen ja uusimpaan tutkimustietoon perustuvan ymmärrettävän analyysin avulla.

Jussi “Tahtomattaan hallitukseen” Peltosen hauska fakta!

Timo “Idän pikajuna” Hantusen kokkausbravuuri on viime kesänä mökillä tehty rosvopaisti, josta tullaan vielä tekemään lauluja.