Rihon kummiyrityksenä toimii Mainostuuli!

No nyt! Koirat jysäytti ilmoille melkoisen pommin. Kesällä JYP-Akatemian raunioilta saatiin kavallettua joukkueelle kuivauskoppi, pukukoppi, pari pesukonetta, kuivausrumpuja, valmentajakoppi, vessapaperia sekä muuta mukavaa jne ynnämuuta. Kukkona akatemiatunkiolla seisoi Stadista maailmalle ponnistanut Riho “Rihomir” Embrich, jonka Koirat jollain käsittämättömällä silmänkääntötempulla ja korruptiolla onnistui hankkimaan vapaiden agenttejen listalta. Lassilan ylivoimainen UJ-kingi Riho aloittaa täten toisen kautensa Koirissa. Ensimmäisellä hän nousi II-divisioonasta Mestikseen, joten tälle kaudelle on odotettavissa jopa liiganousu!

-Hienoa pukea mustaturkoosi nuttu taas päälle! Toissa kaudella oli niin hienoja kokemuksia tästä seurasta, että tämä oli oikeastaan ainoa vaihtoehto. Hieno porukka kasassa ja tosi mukava on ollut palata jäälle joukkueen kanssa hyvällä fiiliksellä, kertoo toisena äidinkielenään sujuvaa lätkäjargonia puhuva maajoukkuetason keskushyökkäjä. -Riemulla on kasassa todella kova joukkue Suomi-sarjaan ja uskon, että siinä vaiheessa kun playoffeihin päästän, niin mitä tahansa voi tapahtua. Lähdetään siitä, että voitetaan pelejä, pelataan hyvin kotona ja saavutetaan pleijaripaikka.

Rihon kerrotaan olevan liikunnallisten taitojen lisäksi erinomainen jedi. Kuva: eliteprospects.com, Timo Savela

-Rihon paluuta Riemuun visioitiin Simon kanssa jo aikaisin keväällä kun alettiin joukkuetta rakentamaan ja siitä asti sopimusta on odotettu sekä joukkueen sisällä, että etenkin fänien keskuudessa kuumeisesti. Sitten kesän jälkeen kun palattiin jäille, päästiin sopimuksesta aika nopeasti yhteisymmärrykseen. Mutta julkistamisen suhteen on haluttu pelata tietynlaista mediapeliä – ei kaikkia kortteja kannata heti näyttää… Noh, jokatapauksessa Embo tuo äärimmäisen monipuolisena pelaajana meille kaikkea sitä mitä hyökkäyspäähän tarvitaan; kokemusta, johtajuutta, taitoa ja ratkaisukykyä, värittää charmikas herrasmies Mikko “Tönii” Hyvönen. 

Rihon kummiyrityksenä toimii Mainostuuli! Mainostuulelta saat liikelahjat, yritystekstiilit, graafisen suunnittelun, teippauksen, digipainot ja paljon muuta, jolla saat yrityksesi näkyviin. Lisäksi Mainostuulelta saat kustomoitudut tekstiilit päästä varpaisiin asti!

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Riho “Agentille kenkää” Embrich omaa kahdeksantoista eri valtion passit, jotka hänen agenttinsa ovat hänelle hustlanneet. Hän päätyi edustamaan Viron maajoukkuetta puhtaasti taloudellisista syistä ja on edustanut suurvaltiota jopa olympiakarsintapeleissä asti!