Waden sopimuksen sponssaa JVT – ja pesutekniikka!

Kerrankin jotain uutta! Koirat on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Waltteri “Kurkkusalaatti on in” Viitasen kanssa. Tällä hetkellä armeijan vihreissä seikkaileva tosielämän Rambo on opiskellut vuoden liikuntabiologiaa, mutta opintoihin tuli välivuosi metsälarppaushommien takia. Pelipuuhat sen sijaan jatkuvat, ja ukkeli pysyy lähellä Liikuntaa aloittaen ensimmäisen kautensa Riemun väreissä.

-Viime syksynä koitti muutto Jyväskylään, kun sain opiskelupaikan Liikunnalta. Opiskelin fuksivuoden bilsalla ja samalla siirryin Tapparasta JYPpiin pelaamaan viimeistä kautta A-nuorissa. Kausi oli huikea ja viihdyin kaupungissa, minkä takia Riemuun siirtyminen tuntui luonnolliselta, kun keväällä Simo soitteli ja houkutteli mukaan Koiriin, kertoo Tuleva Herra Alikersantti. -Minut on otettu hyvin vastaan Riemussa ja meininki “tosissaan mutta ei vakavissaan” on sytyttänyt henkilökohtaisesti. Lähden innolla ja ylpeydellä edustamaan Riemua ja kiusaamaan huomattavasti suuremmilla  budjeteilla operoivia jengejä Suomi-Sarjaan. Tavoitteena tällä kaudella on auttaa Koiria menemään mahdollisimman pitkälle. Kaukaloon lupaan tuoda vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Wade kuvattuna suosikkipaikaltaan.

-Kaapattiin Wade Riemuun JYP:n A-junnuista. Liikuntalaiselle siirto olikin luonnollinen. Wadella on edellytykset ja paloa pelata jatkossa jääkiekkoa vieläkin korkeammalla tasolla, Riemussa tai muualla. Ja mikäs olisikaan parempi paikka kehittyä kuin Liikunnan Riemu, tunnelmoi porkkanan ja kepin rajamailla operoiva koirakouluttaja Simo “Ei nää mitään agilitykoiria kyl oo” Luukkainen. -Sivuhommana Wade suorittaa asevelvollisuuttaan Tikkakoskella, mutta keskittyminen päätyöhön eli Riemuun ei vaarannu, vaan Wade tulee tuomaan hyökkäykseen suoraviivaisuutta, taklauksia ja fysiikkaa yllin kyllin. Vastustajien kannattaa olla hereillä Waden rannarin kanssa, sillä ratkaisuja tulee myös yllättävän kaukaa…

Kummifirmalle jälleen iso kiitos urheilun tukemisesta! Waltteri “Immonen” Viitasen kummiyeityksenä toimii JVT- ja pesutekniikka. Se on vahinkosaneerausfirma, joka kunnostaa koko Suomen alueella vahingoittuneita kiinteistöjä. Waltteri on tehnyt JVT:llä kesäduunia jo 6 vuoden ajan!

Jussi “Kyl täl nimel pitäs osaa pelaa pesistä” Peltosen hauska fakta!

Wade on ollut jo nuorempana kova tekijä ja hän on mm. nöyryyttänyt Tuukka Raskia rankkarissa. Lisäksi hän oppii armeijassa tutkahommiin ja onkin arvokas lisä Koirien vastustajien vakoiluun!