Liikunnan Riemun Koirat valmistautuu historiansa viidenteen kauteen täydellä pöhinällä. Yhteinen jääharjoittelu on aloitettu ja ensimmäinen harjoitusottelu siintää jo kulman takana, kun Koirat matkaa viikon päästä keskiviikkona Alavudelle APV:n vieraaksi. Onkin siis aika julkistaa seuraava jatkosopimus! Tuorein vapailta markkinoilta kotiin vedetty kala on pakki Tero “Tertijäinen” Kuosmanen! 

Tero toiselle Koira-kaudelle kummiyrityksenä jatkaa Elgood Oy & Partco!

-Jääkiekko on kivaa. Vielä kivempaa se on, kun sitä saa harrastaa hyvässä porukassa. Itselläni on kovat odotukset tulevasta kaudesta niin joukkue-, kuin yksilötasolla, kertoo viime kaudella tähän sirkukseen liittynyt Tero. -Fanien tuki tulee olemaan tärkeä palanen menestystä myös tulevalla kaudella. Nähdään LähiTapiola Areenalla!

-Saimme viime kaudella joukkueeseemme nuoren ja kehityskelpoisen puolustajan, jolla ei ole heikkouksia kentällä tai sen ulkopuolella. Kauden mittään Tero pystyi kuitenkin kypsymään vielä niin paljon, että miehelle tarjottiin suojatyöpaikka joukkueen taustatiimistä, satuilee GM-jojo-C-laitahyökkääjä- Mikko “Gerbyn hobitti” Hyvönen. – Tähän mennessä hommat ovat sujuneet viimeisen päälle, ja minun silmissäni Tero on yksi tulevaisuuden riemujohtajista, kunhan vanhat ymmärtäisivät sirtyä sivuun…

Teron kummiyritysenä jatkaa Elgood Oy & Partco! Elgood Oy kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin lämmönhallinnassa, liittimissä, kaapelistoissa, näytöissä, piirilevyissä ja osakokoonpanoissa. Elgoodin verkkokauppa ja myymälä ovat nimeltään PARTCO verkkokauppa ja myymälä. Partco toimittaa elektroniikan komponentteja ja tarvikkeita moneen tarpeeseen pääkaupunkiseudulta koko maahan. Varastosta löytyy 10.000 nimikettä suoraan hyllystä.

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Tero on voittanut 100% kaikista Opiskelijoiden jääkiekon SM-turnauksista, joihin hän on osallistunut, minkä johdosta häntä pidetään Koirissa talismaanin arvossa.