Marren kummiyrityksenä toimii Terapiakeskus Mentoris Oy!

Liikunnan Riemu jatkaa viidenteen kauteensa valmistautumista ja onkin tullut aika julkistaa uusi, hyvin tärkeä jatkosopimus. Markus “Marre” Rämä kirjoitti nimittäin vuoden mittaisen jatkosopimuksen myöhään perjantain ja lauantain välisenä yönä sopimusneuvottelujen venähdettyä. Tulisena pelaajana tunnettu Marre nakutti Koirissa viime kaudella 24 otteluun tehot 18+17=35, jakaen joukkueen sisäisen ykköstilan yhdessä Iiro “Ajokoira” Junnilan kanssa. Piste-per-peli-keskiarvoksi muodostui siis kova 1,46!

-Eka virallinen vuosi Riemun kanssa oli hyvä, mutta parannettavaa jäi. Paluumuuton kautta vielä tuntuu, että minulla on viime vuoteen nähden vielä enemmän annettavaa joukkueelle, joten omalta osaltani päätös jatkosopimuksen tekemisestä oli helppo. Tämän lisäksi mahtavat joukkuekaverit edesauttavat sitä, että haluan olla osa tätä upeaa koiralaumaa! Ensi kaudesta tulee loistokas, fiilistelee aina kaikkensa joukkueen eteen antava Marre.

Marre on hieno herrasmies ja hyvä pelaamaan jääkiekkoa.

Koirien päävalmentaja Simo “Simo” Luukkainen oli jatkosopimuksesta mielissään. -Marre on meille tosi tärkeä pelaaja. Hän on pitkään kuulunut yhteisömme ydinryhmään ja on siinäkin mielessä arvokas palanen. Marre tietää, mitä voittaminen vaatii, ja hänen kokemuksestaan on hyötyä, kun peliä kehitetään kauden mittaan. Marre tulee olemaan iso osa hyökkäyspeliämme.

Marren kummiyrityksenä toimii Terapiakeskus Mentoris! Mentoris toimii Jyväskylän Kortepohjassa ja se on yli 10 vuoden kokemuksella ja huippuosaamisella varustettu toimintaterapiayritys. Terapiamuotoja on tarjolla yksilö- ja ryhmämuotoisena kaikenikäisille. Mentoris Oy tarjoaa erikoisosaamista kattavasti aikuisneurologiseen kuntoutukseen!

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!

Markus “Me tultii tänne vaa pitää hauskaa” Rämä pystyy tehopisteiden lisäksi aiheuttamaan vastustajalle päänvaivaa hämmentämällä heidät täydellisesti. Tämä nähtiin viime syksynä Porvoossa, missä Marre onnistui psyykkaamaan vastustajajoukkueelle hyvän olon tunteen, jonka avulla Riemu haki täydet kolme sarjapistettä.