Jatkosopimukset tarjoaa TTS!

Liikunnan Riemu, tuo huvikseen jääkiekkoa pelaileva opiskelijaporukka, on ollut aktiivinen vapaiden agenttien markkinoilla ja kaapannut muilta joukkueilta salaa kaksi maalivahtia. Uusimmat jatkajat, jotka tuhersivat puumerkkinsä pahveihin, ovat Henri “Stigi” Tikkanen ja Aleksi “Ei mikään fuksi enää” Nieminen!

Tikinä tunnettu kolmannen vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija aloittaa Riemussa kolmannen kautensa, kun nuori ja lupaava urheilijanuorukainen Nieminen aka Nimbus on mukana koirasirkuksessa toista vuotta.

Stigu aloittaa kolmannen vuotensa Koirissa.

“Kiva jatkaa huippuporukassa”, kertoo Tiki. “Riemu on Suomen paras seura, jos haluaa yhdistää opiskelun ja urheilun. Taloudellisesti menestyksekkään viime kauden jälkeen jatkopahviin lyötiin sen verran pätäkkää, ettei seuran vaihtaminen käynyt mielessäkään.”

“Hyvillä mielin jatkan. Sekä itselläni että koko joukkueella on viime kaudesta varmasti suunta ylöspäin” kertoo joukkueen nopein lempääläisvahti Nieminen ja toteaa , että Kurvisen säbärankkari on Junnilan one-timeriä pahempi. “Junnilan one-timerin tähtäin on joka kerta tolpan juuressa, mutta Kurvisen asettuessa keskiympyrään ei kukaan paikalla olevista tiedä mitä tulee tapahtumaan.”

Nimbus on kovan luokan asiakaspalvelija ja hyvä maalivahti.

Tikin kummiyrityksenä jatkaa viime kauden tapaan TTS! TTS eli Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien tuottavuutta, toiminnallisia ratkaisuja ja energia- ja ekotehokkuutta.

JUSSI “PEL-Z” PELTOSEN HAUSKAT FAKTAT!

Tiki ehti jo kerran lopettaa peliuransa, kun ei pikkupoikana ensimmäistä kertaa kiekkokoulussa ollessaan saanut koskea kiekkoon kertaakaan. Nokkelana poikana hän keksi siirtyä maalinsuulle, ja onkin sen jälkeen saanut koskea kiekkoon lähes joka harjoituksissa, tai ainakin lähes viikottain.

Nimbus pääsi jakamaan viime kaudella innokkaille faneille nimikirjoituksia, kun Lempäälässä jäällä oli maalimolkkerin lisäksi muita paikallisia nimimiehiä ja laidat täyttyivät innokkaista pikkupojista sekä varttuneemmasta naisväestä.