Liikunnan Riemun jalkapallon edustusjoukkue FC Liikunta lähtee lauantain puolustamaan OSM-kultaansa Tampereelle. Viimeiset kaksi kultaansa, vuonna 2014 ja 2015, Vaasasta voittanut joukkue lähtee turnaukseen hienoisena ennakkosuosikkina, sillä viime vuosien pahin kilpakumppani IF Strömsö (Vaasan Yliopisto) ei ole mukana tämän vuoden turnauksessa. Opiskelijoiden Suomen mestaruuden lisäksi panoksena on Suomen edustusoikeus vuoden 2018 opiskelijoiden Euroopan mestaruuskisoihin Portugalin Coimbraan. Kisat ovat oiva paikka valmennuskaksikko Basam Elfadlille sekä Sakari Holopaiselle ajaa uutta pelikirjaansa sisään joukkueelle. Samalla se on pelaajille paikka antaa näyttöjä tulevan kesän EM-kisoihin Portoon heinäkuulle. Viime vuoden kisat jäivät järjestämättä Hämeenlinnassa vähäisen osallistujamäärän vuoksi, joten Fc Liikunta lunasti paikkansa kisoihin hallitsevana mestarina.

Vuoden 2014 OSM-kultaa voittanut joukkue.

Vaikka Riemu lähteekin kisoihin hieman ennakkosuosikin paineet hartioillaan, on joukkueen rosteri kiveäkin kovempi, ainakin paperilla.

Joukkueen kokoonpano:

Sauli Kilpeläinen (MV)

Jori Lagerblom (MV)

Ville Oksanen

Sakari Holopainen

Lasse Saari

Ville Vanttaja

Patrik Pakkala

Janne Törmänen

Heikki Puustinen

Basam Elfadl

Eetu Parpala

Elias Huhtinen

Mika Halonen

Janne Paljakka

Pauli Pylvänäinen

Juha Rapola

Aleksi Leppänen

Ville Vähäkoitti

 

Kisojen kilpasarjaan on ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta, jotka on jaettu kahteen neljän joukkueen lohkoon.

Lohko A:

Maanpuolustuskorkeakoulu

Chef Ramsey Boys

Cowabunga

Liikunnan Riemu

Lohko B:

APA

ACE

Polamk

ACV

Otteluohjelma lauantaille näyttää seuraavalta:

 

 

 

 

 

Sijoitusottelut, välierät sekä finaalit pelataan sunnuntaina. Seuraa FC Liikunnan matkaa kohti OSM-kultaa Riemun sosiaalisen median kanavista tai turnauksen virallisesta tulospalvelusta: http://www.utasport.fi/jalkapallo-osm/