Kauden päätösraporttien kirjoittamisen venyminen kuukaudella tarkoittaa yleensä, ettei kaikki mennyt ihan putkeen. Näin kävi myös Minkkien kohdalla. Voittaminen kun on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen, joten tiukat tappiot pyyhitään mieluummin vain mielestä pois. Minkkien kauden loppurutistus hoidettiin maaliskuun ensimmäisen viikon aikana pelaamalla neljässä päivässä kolme ottelua. Pelkkä ajatuskin särkee tassuja. Saldona näistä oli tappio, voitto ja edelleen kirvelevä jatkoaikatappio kauden viimeisestä ottelusta.

Hävityissä otteluissa pelattiin hyvin, mutta kaasu jäi jumiin siinä kohtaa kun olisi pitänyt painaa vastustajien ohi, mikä tuntui olevan varsinkin kevätkauden teema peleissä. Muuramen Urheilijoita vastaan loppulukemat olivat 81-67 ja Laukaan Urheilijoita vastaan jatkoajan jälkeen 84-76. HoNsUn 2-joukkueen voitimme lukemin 102-57.

Koko kauden Minkit pelasivat tasaisia pelejä eikä murskavoittoja tai -tappioita tullut kuin muutamia, mikä osoittaa että ihan oikealla sarjatasolla sitä pompotellaan. Joukkueen lopullinen sijoitus keskisen alueen naisten II-divisioonassa oli 8. sija. Tulevan kauden suhteen näyttää valoisalta, sillä suurin osa tälle kaudelle uudistuneesta minkkilaumasta on käytettävissä myös seuraavalla kaudella.

Minkit kiittää uskollisia faneja ja erityisesti Manaatti-kavereita kuluneesta kaudesta. Palataan taas ensi syksynä entistä sähäkämmän Minkkilauman voimin!