Sählypoikien kausi jatkui iloisissa merkeissä lauantaina Killerillä, kun matkaan tarttui kaksi isomaalista voittoa. Alkukauden saldo viisi voittoa ja yksi tappio tarkoittaa 4. divisioonan lohkossa sijaa kaksi. Sarjanousun metsästys jatkuu Killerillä lauantaina 10. joulukuuta Tikkakosken Palloa ja Konneveden Urheilijoita vastaan .

Alla olevaa tarkempaa raporttia varten värikynää heiluttelivat joukkueen rookiet Roope “Rystyswingi” Aalto ja Samuli “Vitsiniekka” Jurvelin.


Flanels – Riemu 1-8

Volterin taktiikkakiemurat toivat Sählypojille riemua.

Volterin taktiikkakiemurat toivat Sählypojille riemua.

Pelipäivä, juhlapäivä! Riemun pelaajat saapuivat Killerin tunnetulle taisteluareenalle, kuka mistäkin koloistaan ja mitä erikoisimmilla kulkuvälineillä. Osa väitti hiihtäneensä paikalle, jottei tarvitsisi mennä ottamaan enää alkulämpöjä hyiseen ulkoilmaan. Kopissa kumminkin ilmeistä ja fiiliksisestä päätellen perjantai-illan viimeiset tunnit olivat olleet hohdokkaat, ja pelaajat olivat enemmän kuin valmiina aloittamaan ensimmäisen taistonsa Voimistelu-, Urheilu- ja “Raittiusseura” Flanelsia vastaan.

Pelin alkaessa vastustajalta otettiin luulot pois, ja kellotaulun näyttäessä 10 minuuttia oli peli jo Riemun hallinnassa, 0-4. Toisessa erässä Riemun hurmos kentällä ei laantunut, vaikka Flanels pääsi yllättämään hirveällä imukierteellä ja kavensi lukemiksi 1-5. Muuten toinen erä jäi vähämaaliseksi. Kolmanteen erään päästäessä otettiin valmentaja Volter “Bilishai” Pietarisen pelikirja taas käyttöön ja päästiin takaisin maalinteon makuun. Riemun uusi ylivoimakentällinen tuotti heti tulosta, kun vastustajalla rupesi vähän tukkaa kiristämään ja he ottivat penaltya. Riemun jalka ei tuntunut hyytyvän edes pelin viimehetkillä. Tuomarin viheltäessä pilliin pelin päätymiseksi olivat taululla lukemat 1-8 Riemun hyväksi, ja jäähyllä istui vielä vastustaja henkilökohtaisella 2+10 minuuttisella.

Koppiin kävellessä nauru raikui ja kaikki pelaajat olivat hyvällä pelipäällä odottaen seuraavaa peliä sormet syyhyten. Ensimmäinen peli takana ja ottelussa monta onnistujaa, tässä ottelussa ei Riemusta löytynyt yhtään heikkoa lenkkiä.

– Roope Aalto #28

Tehopisteet

Henri Pelkonen 2+1
Roope Aalto 2+1
Juha Wuorinen 0+3
Henri Lahti 0+2
Samuli Laaksonen 1+0
Juha Heijari 1+0
Justus Törmälehto 1+0
Samuli Jurvelin 1+0
Riku Lehtinen 0+1

Tähdet
3* Roope Aalto
2* Juho Wuorinen
1* Henri Pelkonen


Riemu – Laukaan Urheilijat 13-3

Mikko "Linde" Lindeman oli vireessä Laukaata vastaan.

Mikko “Linde” Lindeman oli vireessä Laukaata vastaan.

Toiseen peliin tultaessa lähdimme jokainen erilaisista lähtökohdista. Pelien välissä oli tunti aikaa valmistautua seuraavaan koitokseen. Osa käytti ajan huolella raahaamalla pelipyhättö Killerin laitoja palautelaatikkoon, muutamat tyytyivät kiroilemaan ja syljeskelemään hallin nurkissa, sekä huhujen mukaan muutamat vaihtoivat kassaneitien kanssa Pokemon-kortteja. Valitettavasti fläppialkemisti Volter “McMänsöni” Pietarinen joutui poistumaan paikalta. Yritin kysellä äijän perään, mutta kopin lattialle heitetty termospullo haisi Finrexin-Morgan sekoitukselle (Poimi liitteistä pelimiehen vinkki), mikä kertoi kovasta miesflunssasta. Näin ollen poistuminen oli pakko hyväksyä.

Pelissä vastaan asettui Laukaan urheilijat. Sisuuntunut miesjoukko pisti sählypojat koville ensimmäisessä erässä. Suora live-lähetys välitti kuvaa Jerusalemista itkumuurilta, missä ihmiset rukoilivat fläppialkemistia palaamaan. Päivän muurina kuitenkin toimi Daniel “Naurumuuri” Boelius. Laukaa ei saanut palloa maaliin ja erän viime sekunneilla Mikko “Snipu” Lindeman iski vapauttavan maalin Laukaan verkkoon fasaanin korkuisella vedolla. Erätauolla huoltajat lähtivät kiireellisesti tekemään P92-puhelinyhteyttä fläppialkemistin kotipesään ja lukuisten yhteiskokeilujen jälkeen saatiin rohkaisevat sanat pelaajien korviin. Rohkaisevaa puhetta paikkaili päivän kapteeni Juho “Kielimuuri” Wuorinen (1+1!!!!!). En tiedä mitä kapteeni yritti puhua, koska rohkaisu tapahtui venäjäksi, mutta muut pelaajat taisivat löytää punaisen langan. Näin ollen käy kiittäminen osaksi kapteenia.

Maaleja alkoi tulla siihen malliin, että osa yleisöstä sätki sinisenä lattialla. Tanssitytöt kävivät onneksi antamassa tekohengitystä. Kolmannessa erässä sama tahti jatkui. Yleisöä tuli paikalle koko ajan lisää hämmästelemään Liikunnan Riemun riemua. Netin live-streamit tukkeutuivat ja täyttyivät epämiellyttävistä mainoksista, joten ruudun kautta oli mahdotonta peliä katsoa. Pahoittelut siitä. Lopputulos oli lähellä Bran ikähaitaria 13-3. Ottelun jälkeen oli helppo hymyillä. Koska maaleja tuli paljon eivät sormeni riittäneet kertomaan jokaista maalintekijää yksitellen. Haluan kuitenkin nostaa esille huikeat debyyttinsä tehneet pelaajat Juho “Kymppikerho” Tuomiston (2+0) ja Jarno “symboli” Tikkasen (1+1). Pääkallo.fi -sivusto nosti myös esille Justus “Maju” Törmälehdon ja Henri “Tupla” Pelkosen. Henrin lempinimi ei ole perätön, sillä paita vietiin välittömästi painatukseen, jotta joukkueen pistepörssikärki ei jäisi kenellekään epäselväksi. Pistetehtailu olikin yhtä vakuuttavaa tavaraa, kuin Tupla-pelaajan Movember-viikset.

Viikonlopusta tulikin kaksi voiton kolikkoa, jotka laitamme Sählypoikien mystiseen pajatsoon. Keväällä katsotaan kuinka paljon voitonkolikoita on kertynyt. Niin kauan niitä pajatsosta ongitaan potkujen ja purukumien avulla, että niillä kehtaa mennä ostamaan salibandykortteja salibandyliiton pääkonttoriin. Kiitos kaikille pelaajille ja taustajoukoille peleistä! Oli mahtava katsella kun jokainen oli pukenut päällensä pelihuumoribokserit.

– Samuli Jurvelin #16

Tehopisteet
Henri Pelkonen 2+2
Justus Törmälehto 3+0
Mikko Lindeman 2+1
Henri Lahti 0+3
Samuli Jurvelin 0+3
Juho Tuomisto 2+0
Juha Wuorinen 1+1
Jarno Tikkanen 1+1
Samuli Laaksonen 1+0
Roope Aalto 1+0
Juha Heijari 0+1

Tähdet
3* Justus Törmälehto
2* Henri Pelkonen
1* Mikko Lindeman