Yksi Koirien pitkäaikaisimmista pääyhteistyökumppaneista JP Metsäkoneurakointi Oy tukee Koiria myös Suomi-sarjassa.

Yksi Koirien pitkäaikaisimmista pääyhteistyökumppaneista JP Metsäkoneurakointi Oy tukee Koiria myös Suomi-sarjassa.

Koirien varakapteeni Jesse “Timanttia & terästä” Kuusela jatkaa Riemun väreissä myös Suomi-sarjassa. Useamman keskikokoisen biisonilauman voimilla varustettu voimahyökkääjä nakutti viime kaudella II-divisioonan runkosarjassa 25 peliin tehot 14+13=27 ja playoffeissa kuuteen otteluun 1+3=4. Jesse on aiemmin urallaan pelannut Suomi-sarjaa noin 119 ottelun verran, joten “Härmän härkä” tuo nuoreen koiralaumaan rutkasti lisää kokemusta.

Jesse ilmaisi tyytyväisyytensä jatkosopimuksesta: -Hyvältä tuntuu jatkaa koiralaumassa ja vielä sarjaporrasta ylempänä! Nyt on ruvettu tosissaan vääntämään hannuja, että pärjää kulmaväännöissä. Paikalliskamppailuja odotan yli kaiken ja tietenkin S-kiekon kohtaamista.

Koirat palkitsee pelin erikoisimman tapahtuman vihreällä kypärällä. Jesse sai kypärän, kun hän pysäytti yhdellä blokkauksella kaksi kiekkoa, erotuomarin ja vastustajan maalivahdin.

Koirat palkitsee pelin erikoisimman tapahtuman vihreällä kypärällä. Jesse sai kypärän, kun hän pysäytti yhdellä blokkauksella kaksi kiekkoa, erotuomarin ja vastustajan maalivahdin.

Valmentaja Lassi “Laastaria & sideharsoa” Siljanto ei innostustaan peitellyt. -Tietysti on kiva saada hyökkäykseen mies, jolla on kolmen miehen voimat. Alahärmän Asterix on huhujen mukaan treenannut kesän kuin eläin. Harmi, kun näissä sarjoissa ei tilastoida laukausten blokkauksia, sillä Jesse olisi niissä tilastoissa täysin ylivoimainen. Alkaa siinä vastustajan pakilla yv:llä maila tärisemään, kun kreikkalainen marmoripatsas liukuu kuolemaa haalveksuen laukauksen eteen! Tuntuu, että mies saa joka osumasta vain lisää virtaa, kun muut lyyhistyisivät kenttään. Valmentajan unelmapelaaja, joka menee rooliin kuin rooliin ja hoitaa hommansa aina täydellisyyttä hipoen. Jos tylsää kiekkotermia haluaa käyttää, niin voimahyökkääjä.

JP Metsäkoneurakointi Oy on Etelä-Pohjanmaan johtava koneellista puunkorjuuta harjoittava metsäkoneyritys. JP Metsäkoneurakointi on myös Koirien pitkäaikainen pääyhteistyökumppani.

Koirilla on Jessen sopimuksen myötä viisi pelaajasopimusta Suomi-sarjaan. Toimisto on kuitenkin pysynyt koko kesän kiireisenä, ja lisää julkaisuja on tulossa!

Jussi “Peltsi” Peltosen hauska fakta! Jessellä hajoaa ensi kaudella kolmet luistimet.